Nejprodávanější knihy - květen 2018

Počátek
(8x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
Ukázky

Počátek

448 Kč
Léto
(8x)
Po knížce o jaru přichází Léto. Autorka na obrázcích znovu vypráví své malé, vtipné příběhy všedního dne, které poutají a bystří pozornost, podněcují fantazii a řečové schopnosti, ale hlavně baví malé i větší děti.

Léto

254 Kč
Šílená ze Sacré-Coeur
Alain Mangel vyráží za neslýchaným dobrodružstvím za hranicemi morálky a zdravého rozumu a jeho průvodkyní bude právě Šílená od Sacré-Coeur...

Šílená ze Sacré-Coeur

538 Kč
Neopouštěj mě
(7x)
Propracovaný psychologický román z alternativní dystopické Anglie.
Ukázky

Neopouštěj mě

313 Kč
Za dráty
Autor postupuje svojí tradiční metodou místopisného průvodce a přibližuje čtenáři místa v dnešní České republice, na kterých zřídila nacistická okupační moc nebo protektorátní úřady tábory za účelem koncentrace a izolace politických odpůrců.

Za dráty

495 Kč
Panský dům a jeho dcery
(1x)
Marie a Paul Melzerovi si užívají rodinného života, ale jejich štěstí netrvá dlouho. Vypukla první světová válka a muži narukují na frontu.

Panský dům a jeho dcery

449 Kč
Česká architektura 2016-2017
Cílem ročenky české architektury (aktuálně jde o osmnáctý svazek ediční řady) je pravidelně podávat zprávu o současné situaci a vývoji oboru nejen odborné, ale především laické veřejnosti a přinášet inspiraci a podněty k veřejné diskusi.

Česká architektura 2016-2017

630 Kč
Molekuly emocí
(3x)
Ve své průkopnické knize Molekuly emocí Candace Pert poskytuje překvapivé a přesvědčivé odpovědi na tyto a další náročné otázky, o kterých vědci a filozofové uvažovali už po staletí.

Molekuly emocí

395 Kč
Hotel Pastis
(1x)
Simon Shaw si zdánlivě nemá nač stěžovat: je mu dvaačtyřicet, je zdravý, bohatý a úspěšný. Jenomže se zrovna rozvedl a jeho bývalá žena se ho snaží připravit nejen o spoustu peněz, ale (za vydatného přispění jeho klientů) i o všechnu energii.

Hotel Pastis

268 Kč
Geniální přítelkyně 3 - Příběh těch, co odcházejí, a těch, kteří zůstanou
(6x)
Po zlatých šedesátých letech přišla jako drsné procitnutí ze snu „olověná“ léta sedmdesátá, kdy se v Itálii přihlásí o slovo pravicový i levicový extremismus. Tato doba se podepisuje i na osudech Eleny a Lily, nyní už dospělých žen.
Ukázky

Geniální přítelkyně 3 - Příběh těch, co odcházejí, a těch, kteří zůstanou

321 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>