Nejprodávanější knihy - květen 2018

Alchymista - ilustrované vydání
(20x)
Speciální ilustrované vydání románu Alchymista – největšího brazilského bestselleru všech dob, který byl dosud přeložen do 34 jazyků a prodalo se ho na 10 milionů výtisků - vychází při příležitosti dvacátého výročí prvního vydání.

Alchymista - ilustrované vydání

338 Kč
Hvězdný prach
(3x)
Na ospalém anglickém venkově, na úsvitu viktoriánské éry, žije si městečko Zeď svůj poklidný život. Zeď, trochu zvláštní jméno pro vesnici. Ta naše je dostala podle impozantní kamenné ohrady, která ji odděluje od přilehlé louky.

Hvězdný prach

314 Kč
Návrat krále (ilustrované vydání)
(5x)
Sauron, Temný pán, shromažďuje vojsko a stín zla se šíří dál a dál. Lidé, trpaslíci, elfové a enti spojí své síly k boji proti temnotě. Frodo a Sam mezitím houževnatě postupují hlouběji do Mordoru ve snaze zničit Jeden prsten. Úchvatný závěr trilogie.

Návrat krále (ilustrované vydání)

585 Kč
Svědkové z továrny na smrt
(5x)
Členové zvláštního židovského oddílu, známého jako „sonderkommando“, byli jedi­nými očitými svědky masového vraždění ve vyhlazovacím táboře Osvětim-Brzezinka. Jejich autentická svědectví se stala základem pro tuto knihu.

Svědkové z továrny na smrt

358 Kč
Boží člověk Issa
(6x)
Rozsáhlý výbor z díla jednoho z nejlepších japonských básníků, "božího člověka" Kobajašiho Issy (1763-1827). Jeho haiku, zaměřená převážně na přírodní motivy, jsou považována za "momentky absolutní komunikace". Dvojjazyčné vydání.

Boží člověk Issa

223 Kč
Dvě věže (ilustrované vydání)
(3x)
Společenstvo Prstenu je rozděleno. Frodo a Sam pokračují ve svém putování podél Velké řeky Anduiny sami - tedy až na tajemnou postavu, která se krade za nimi a sleduje každý jejich krok.

Dvě věže (ilustrované vydání)

500 Kč
Jak žít a nezbláznit se
(1x)
Soubor praktických rad. Psychologie dítěte od předškolního věku do dospělosti. Ukazuje v příkladech naší hloupost, nabubřelost, ješitnost a rodičovskou sobeckost. Je slabikářem výchovy.

Jak žít a nezbláznit se

198 Kč
Logopedie
Komunikace představuje jednu z nejdůležitějších lidských schopností. K tomu, aby člověk s ostatními lidmi mohl komunikovat, potřebuje dobře rozvinutou komunikační schopnost. Její narušení jsou mnohdy překážkou v edukaci a socializaci jedince.
Ukázky

Logopedie

306 Kč
Návrat k Sudu
Návrat k Sudu - to jsou nová dobrodružství žurnalisty J., hudebního publicisty -rdd- a rockera H., takto tří povalečů z vinárny U sudu. Volné pokračování scifi-alko-fotbalové série spisků „Viděno Sudem“ a „Mimo Sud“.

Návrat k Sudu

149 Kč
Oněgin byl Rusák
(8x)
Volné pokračování bestselleru Hrdý Budžes. Kniha je jednak autobiograficky laděným osobním příběhem, jednak tragikomickou mozaikou doby husákovské normalizace, která ani s odstupem času neztratila nic na své obludnosti.

Oněgin byl Rusák

242 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>