Nejprodávanější tituly - červenec 2018
poezie

Když
Jsou básně, které nás při čtení nikdy nenechají chladnými – buď je lidé zbožně ctí, anebo se jim nemilosrdně vysmívají.
poezie

Když

170 Kč
Můj labyrint
Básnířka a překladatelka Bohumila Grögerová patří mezi nejvýznamnější osobnosti naší literatury. Její nová knížka Můj labyrint volně navazuje na dvě předchozí básnická vzpomínková díla – Rukopis a Dva zelené tóny.
poezie

Můj labyrint

143 Kč
Magor dětem
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
poezie

Magor dětem

269 Kč
Celý život
(7x)
Ucelené vydání deníkových zápisků Jana Zábrany, které se rozprostírají téměř celým obdobím komunistického režimu, zahrnují nejen reflexi dobových událostí, ale jsou i jistým oknem do duše tohoto českého básníka a překladatele.
poezie

Celý život

539 Kč
Máj
(2x)
Nechte se unášet na vlnách nejproslulejší básně české literární historie. Vrcholné dílo čelního představitele českého romantismu Karla Hynka Máchy otevírá dveře příběhu o lásce i smrti, zamýšlí se nad tajemstvím věčnosti a oslavuje krásu přírody.
poezie

Máj

584 Kč
Déšť z plané růže
(1x)
V nepřekonaném překladu Hany Žantovské znovu vychází výbor z básnického díla anglického romantického básníka Johna Keatse (1795–1821), opatřený poznámkami překladatelky a doslovem.
poezie

Déšť z plané růže

205 Kč
49°27´45.249´´N, 17°58´36.107´´E
Název je souřadnicí porodnice, kde se Anna narodila. Mapy, místa a především města, hrají v poezii autorky významnou roli. Mnohé básně nesou jejich jména.
poezie

49°27´45.249´´N, 17°58´36.107´´E

87 Kč
Kapesní zvěřinec

Dobrá zpráva: ve vesmíru nejsme sami, jsou tu s námi zvířata. Pes, který spí v křesle u televize - to už je vlastně poloviční člověk. Kapesní zvěřinec je dobré mít stále při sobě. Je to knížečka poslední záchrany, když je ti smutno nebo když chceš

poezie

Kapesní zvěřinec

89 Kč
Miluji svou babičku víc než mladé dívky
Až prevértovské ohlédnutí za ženou, která i největší hrdiny sladce houpala na kolenou, babičkou, babičkou osobní i babičkou archetypální. Kniha získala Cenu Jiřího Ortena 2018.
poezie
Ukázky

Miluji svou babičku víc než mladé dívky

124 Kč
Víš, co má v plínce myš ?
(2x)
Půvabná kreslená knížka známého belgického spisovatele a ilustrátora Guido van Genechtena, která se brzy stala světovým bestsellerem. S textem básníka Hynka Viléma pobaví jemným humorem a navíc naučí vaše dítě chodit na nočníček.
poezie

Víš, co má v plínce myš ?

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 154 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 16 > >>