Nejprodávanější e-knihy - srpen 2018

Tokio
(2x)
Kniha je velice vhodným pomocníkem pro turisty mířící do Tokia. Obsahuje popisy jednotlivých oblastí metropole, užitečné rady a tipy, kulturní odlišnosti či doporučení památek, tras a výletů.
Ukázky

Tokio

89 Kč
Totální rauš
(4x)
První komplexní studie drogové problematiky ve třetí říši.
Když Němci v roce 1940 vtrhli do Francie, měli vojáci wehrmachtu k dispozici třicet pět milionů dávek pervitinu.
Ukázky

Totální rauš

199 Kč
Trauma očima dítěte
Základní pravda, kterou autoři v knize přinášejí, je, že dospělí mají nejprve věnovat pozornost vlastnímu emočnímu stavu, protože děti mohou uvolnit své napětí pouze v přítomnosti klidného, schopného a konejšivého dospělého.
Ukázky

Trauma očima dítěte

240 Kč
Třináct
Třetí pokračování mimořádně úspěšné série bestselerové autorky Lauren Myracleové navazuje na populární tituly JEDENÁCT a DVANÁCT, ale pobaví vás i zcela samostatně. Viki má totiž nezapomenutelný smysl pro humor a její kuráž a optimistický pohled na svět
Ukázky

Třináct

149 Kč
Útěk
(12x)
Román o nenaplněných touhách a o rozhodující, ale často ošidné roli přátelství v našich životech.
Ukázky

Útěk

199 Kč
Úvod do obecné fonetiky
Učebnice, jejímiž autory jsou renomovaní lingvisté z University College London, seznamuje čtenáře se základními pojmy z obecné fonetiky.
Ukázky

Úvod do obecné fonetiky

180 Kč
V poutech rozkoše
(2x)
Tato kniha vám poskytne návod na vzrušující a hravé praktiky, s jejichž pomocí do svého ložnicového repertoáru začleníte prvky hry na nadvládu, poutání a intenzivní prožitek.
Ukázky

V poutech rozkoše

228 Kč
Válečný deník Antonína Boháče
Kniha je autentickou vzpomínkou – záznamem válečného prožitku obyčejného člověka první světové války. Války, která nebyla jeho, ale byl jejím účastníkem.
Ukázky

Válečný deník Antonína Boháče

49 Kč
Vážně, nevážně
Nahoru a dolů, vesele či se smutkem – život je jedna dlouhá, klikatá horská dráha. A Jaromíra Slezáková nám z něj předkládá střípky zážitků, vzpomínek, představ i fantazií. Co si asi myslí telefon o lidech?
Ukázky

Vážně, nevážně

69 Kč
Velké kouzlo
(1x)
Inspirativní kniha úspěšné autorky o cestě za naplňujícím, bohatým životem, o kterém sní každý z nás. Elizabeth Gilbertová, autorka bestselleru Jíst, meditovat, milovat, ve své...
Ukázky

Velké kouzlo

149 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>