Nejprodávanější e-knihy - září 2018

Strašidelná vagina
Je těžké milovat ženu, jejíž vagina je bránou do světa mrtvých…
Ukázky

Strašidelná vagina

160 Kč
Síť
(11x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Když se Janek Mitter jednoho rána probudí s příšernou kocovinou, najde svou ženu zavražděnou ve vaně. Sám si je jistý, že není vrah ...
Ukázky

Síť

89 Kč
Kalandrova dcera
(1x)
Příběh se odehrává v blíže neurčené budoucnosti, v době relativní společenské konsolidace, která následovala po období terorismu a s ním spojeného pravicového populismu.
Ukázky

Kalandrova dcera

169 Kč
Tichý zabiják
(3x)
Berlín 1930. Smrt zbožňované herečky Betty Winterové přivádí Gereona Ratha do berlínských filmových ateliérů. Mladý kolínský komisař působící na berlínském oddělení vražd brzy pozná stinné stránky hvězdného prostředí a je svědkem přelomové fáze filmo
Ukázky

Tichý zabiják

249 Kč
Tisíc dnů v Toskánsku
Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně – lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým italským manželem Fernandem.
Ukázky

Tisíc dnů v Toskánsku

198 Kč
Víkend s Miriam
(1x)
Příběh vysokoškolského pedagoga, který se platonicky, ale hluboce zamiluje do herečky Miriam, manželky svého přítele. Je spíš samotář a pozorovatel než bojovník, přesto se i bez vlastního přičinění ocitá v tíživých situacích.
Ukázky

Víkend s Miriam

179 Kč
Záhada Španělského mysu
Léto se blíží ke svému závěru a Ellery Queen, amatérský detektiv s železnou logikou, zjišťuje, že si letních radovánek příliš neužil.
Ukázky

Záhada Španělského mysu

159 Kč
Karambol
(5x)
Probudil se a nejprve cítil nezměrnou úlevu. Ta trvala tři vteřiny, pak pochopil, že to nebyl zlý sen. Že to byla skutečnost. Ten hustý liják, náhlé trhnutí volantem, kluzká krajnice, to vše byla skutečnost....
Ukázky

Karambol

189 Kč
Münsterův případ
(4x)
Když čtyři důchodci slaví výhru v loterii, teče alkohol proudem. Závratná radost však netrvá dlouho. Pár hodin po bujaré oslavě je totiž jeden ze seniorů nalezen mrtvý. Byl ubodán zezadu přímo ve svém bytě.
Ukázky

Münsterův případ

199 Kč
Žítkovské bohyně
(92x)
Román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

299 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>