Nejprodávanější e-knihy - září 2018

Johana
(4x)

Jedenácté narozeniny chce Johana oslavit se svou nejlepší kamarádkou Simonou, protože je mají ve stejný měsíc. Johanina máma cvičí džezgymnastiku a je krásná. Na tátu si Johana moc nepamatuje, zato s babičkou tráví spoustu času.

Ukázky

Johana

135 Kč
Opskurno
Město Opskurno si žije uzavřeno samo do sebe — navzdory pozoruhodné architektuře, průkopnické vědě a neobvyklým rituálům se o něm nezmiňují žádné mapy ani průvodci.
Ukázky

Opskurno

229 Kč
Pád do tmy
Tereza Brašová uteče ve svých osmnácti letech z domova, aby se zbavila svého otčíma, který ji léta sexuálně zneužíval. Bezpečí najde ve slovinských jeskyních, kde začne pracovat jako průvodkyně v největším krasu Evropy a později se proslaví jako záchranářka…
Ukázky

Pád do tmy

179 Kč
Vyhnání Čechů z pohraničí v roce 1938
(2x)
Vzpomínky více než dvou set pamětníků na těžký rok 1938 nejsou jen suchým popisem tehdejších událostí - naopak barvitě a plasticky zachycují často velice hořké pocity těch, kteří byli tak krutě vyhnáni ze svých domovů.
Ukázky

Vyhnání Čechů z pohraničí v roce 1938

159 Kč
Lovec draků
(2x)
Afghánistán, 1975: dvanáctiletý Amír zoufale touží po vítězství v místním turnaji papírových draků a jeho věrný přítel Hasan mu slíbí pomoc. Ani jeden z nich však netuší, že toho odpoledne potká Hasana neštěstí, které jim oběma změní život navždy.
Ukázky

Lovec draků

198 Kč
Medvědín
(7x)
Pro většinu lidí neznamená vítězství na juniorském mistrovství v ledním hokeji nic moc, ale pro obyvatele Björnstadu to znamená všechno.
Ukázky

Medvědín

299 Kč
Nejlepší pro všechny
(10x)
Jak můžeme vědět, co je pro ostatní nejlepší, když sami být šťastní neumíme?
Ukázky

Nejlepší pro všechny

229 Kč
Osada na pahorku
(3x)
Osada na pahorku je rozsáhlý společenský román situovaný do současného Izraele, v němž je poprvé literárně zpracováno vysoce aktuální téma židovských osad na Západním břehu.
Ukázky

Osada na pahorku

299 Kč
Pohřbený obr
(7x)
Próza držitele Nobelovy ceny za literaturu za rok 2017. Děj románu zasadil autor do počátků raného středověku, kdy se Británie, kterou dávno opustili Římané, nezadržitelně mění v trosky.
Ukázky

Pohřbený obr

239 Kč
Žena s mateřským znaménkem
(1x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Dva muži jsou mrtví. Zemřeli stejným, brutálním způsobem. Není pochyb o tom, že v obou případech jde o stejného pachatele.
Ukázky

Žena s mateřským znaménkem

94 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>