Nejprodávanější e-knihy - září 2018

Gentleman v Moskvě
(11x)
Román začíná v Rusku roku 1922 po konci občanské války a zavádí nás do luxusního moskevského hotelu, jenž je se svými zvyklostmi světem sám o sobě.
Ukázky

Gentleman v Moskvě

279 Kč
Počátek
(17x)
Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
Ukázky

Počátek

269 Kč
Vlaštovka, kočka, růže, smrt - 30%
(5x)
Spojitost mezi škrtičovými oběťmi je velmi slabá. Když bývalý komisař Van Veeteren neochodně opustí bezpečí svého antikvariátu, aby se zase jednou utkal s poslem smrti, objeví vzorec se silnými vazbami na svět knih.
Ukázky

Vlaštovka, kočka, růže, smrt

249 Kč
174 Kč
Závod s časem (99 nejrychlejších fejetonů)
Tereza Boučková píše fejetony přes dvacet let. Výběr toho nejlepšího v knížce s výmluvným názvem Závod s časem tvoří fejetony z knihy Jen tak si trochu schnít a dále texty psané pro deník Metro a časopis Reportér.
Ukázky

Závod s časem (99 nejrychlejších fejetonů)

179 Kč
Selfies
(6x)
Sedmý případ oddělení Q. Carl, Asad a Gordon stojí před záhadou dalece přesahující všechny, které dosud řešili. A jejich kolegyně Rose má vážné problémy. Dokážou i ve třech zabránit zavření oddělení Q a zastavit zabíjení v Kodani?
Ukázky

Selfies

229 Kč
Úsměvy smutných mužů
(10x)

Když spadnete na dno, nezbývá než se odrazit směrem vzhůru. Místy úsměvné, místy drsné zápisky z protialkoholní léčebny.

Ukázky

Úsměvy smutných mužů

192 Kč
Neopouštěj mě
(8x)
Propracovaný psychologický román z alternativní dystopické Anglie.
Ukázky

Neopouštěj mě

198 Kč
WTF?
Technologický vývoj nabral překotné tempo, celá společnost stojí na rozcestí a my se užasle ptáme: WTF? Co se to děje? Připraví nás roboti o práci? A když ne roboti, tak obří společnosti typu Uber a Amazon? Zničí fake news demokracii?
Ukázky

WTF?

299 Kč
Průmysl lži
(18x)
Pokud také patříte k lidem, kteří přísahají na své kritické myšlení, vzdělání a zdravý selský rozum, je tahle kniha přesně pro vás. Přesvědčí vás, že nic takového vlastně neexistuje.
Ukázky

Průmysl lži

159 Kč
Jsi můj král - 30%
Na scénu přichází tajemný dominikánský mnich a papežský agent Pavel. Na žádost českého krále Jana Lucemburského se stává osobním strážcem jeho syna Karla, budoucího krále a císaře.
Ukázky

Jsi můj král

199 Kč
139 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>