Nejprodávanější tituly v roce 2018

Osudový konvoj
(2x)
Autor fenomenální Valhaly si opět pohrává se světovými dějinami, aby tak vystavěl podmanivé košaté vyprávění o válce, lásce a českém údělu.
Ukázky

Osudový konvoj

313 Kč
Pernambuco
(1x)
Básnická sbírka roste z hloubi Wernischovy obraznosti a jeho svět se před vnitřním zrakem proměňuje: tragické se stává groteskním a naopak, přelud bolestnou vzpomínkou a naopak…

Pernambuco

224 Kč
Ravenor: Návrat
(2x)
Druhá část trilogie Ravenor ze světa Warhammeru 40 000.
Ukázky

Ravenor: Návrat

149 Kč
Síla ticha
Hluk je - jak si všiml slavný Lewisův zkušený ďábel - hudbou pekla. Robert Sarah nám nabízí skutečně vztahující, vytříbeně podanou úvahu o důležitosti nalézání ticha v našich vlastních životech a o tom, co můžeme skrze toto ticho objevit...

Síla ticha

233 Kč
Tyranie okamžiku
(2x)
Originální esej odborníka v oboru sociální antropologie, formulovaný s vtipem a nadledem. Proč všechny úžasné technologie vynalezené k úspoře času vedou nezadržitelně k tomu, že budeme mít nevyvratitelný pocit, že času máme stále méně?

Tyranie okamžiku

203 Kč
Zum Befehl, pane lajtnant...
(1x)
Kompozice z pamětí, deníků a korespondence českých vojáků v první světové válce, volně navazující na knihu Přišel befel od císaře pána, tentokrát nesleduje pouti jednotlivých účastníků válečného dění, nýbrž líčí konkrétní oblasti života na frontě.

Zum Befehl, pane lajtnant...

448 Kč
Čaroprávnost
Druhé vydání 3. dílu ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.

Čaroprávnost

223 Kč
Dějiny ruské revoluce
(2x)
Syntetická práce amerického historika polského původu detailním způsobem sleduje vývoj v Rusku v letech 1900 až 1923.
Ukázky

Dějiny ruské revoluce

430 Kč
Jazyk a myšlení
Prostřednictvím jazyka se díváme na svět kolem nás a přemýšlíme. Znamená to tedy, že způsob chápání reality a myšlení jednoho národa, který hovoří svým rodným jazykem, se liší od chápání a myšlení lidí ostatních národností,kteří hovoří jazyky jinými?

Jazyk a myšlení

198 Kč
Korespondence III
Závěrečný svazek třídílné korespondence tvůrců Osvobozeného divadla přináší jejich vzájemné listy z neveselých let 1969–1980.

Korespondence III

315 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100