Tajnosti francouzského pekaře: Návody, tajné tipy a recepty k pečení chleba

Nakladatel: Argo 2015
Není v prodeji
129 Kč
pohlídat

Anotace

V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny „Chez Auzet" v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chleby, tento britský milovník Francie a její...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(1x)

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Magazín OKO

Rádio Kosmas

Knižní hitparáda Miloně Čepelky

 
 |  Miloň Čepelka

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Tajnosti francouzského pekaře
Autor:
Mayle, Peter
Nakladatel:
Argo
EAN:
Doporučená prodejní cena:
129 Kč
Originál:
Confessions of a French Baker - Breadmaking secrets, tips, and recipes
Překlad:
Sedláček, Jiří
Popis:
Elektronická kniha, 132 stran, bez zabezpečení DRM, 2,0 MB ePUB ePUB, 3,6 MB Mobi Mobi, 7,2 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2015