Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2018
světová

Fantóm opery
Romantický horor Gastona Lerouxe Fantóm opery z roku 1910 je dnes známý především díky muzikálovému zpracování Adrewa Lloyda Webera, které mělo světovou premiéru v roce 1986 v Londýně a nyní se úspěšně uvádí i u nás.
světová

Fantóm opery

206 Kč
Grey
(3x)
Celosvětově úspěšná erotická sága Padesát odstínu šedi pokračuje! Prožijte známý milostný příběh tentokrát z pohledu neodolatelného Christiana Greye, kterého pro tuto audioknihu neodolatelně ztvárnil charismatický herec Michal Slaný.
světová

Grey

359 Kč
Noční pád
(3x)

Bud Mitchell a Jill Winslovová si jenom chtěli zpestřit mimomanželskou aférku a při západu slunce na pláži natočit vlastní lechtivý film. Pak ovšem oblohu náhle rozjasnil mohutný výbuch. Pár rychle popadl kameru a zmizel, než přijela policie.

světová

Noční pád

242 Kč
Složka 64
Zneužívání a násilí patřily ještě před čtyřiceti lety do každodenního života žen deportovaných na dánský ostrov Sprogo. Podobný osud potkal i Nete Hermansenovou, jíž následky zdejšího pobytu pronásledují celý život.
světová

Složka 64

296 Kč
Hedvábník
(4x)
Hedvábník, druhá kniha z řady vysoce oceňovaných detektivních románů s Cormoranem Strikem a jeho energickou mladou asistentkou Robin Ellacottovou, je strhující a příběh, který vychází nyní v audioknize.
světová

Hedvábník

332 Kč
Nulté číslo
(7x)
V Nultém čísle se vrací Ecovo oblíbené prostředí redakce. Ztroskotaný nájemný spisovatel připravuje nulté číslo bulvárního plátku Zítřek, jehož cílem je spíš vydírat než informovat.
světová
Ukázky

Nulté číslo

314 Kč
Pán ohně
(4x)
Čínský detektiv Li Jen pátrá spolu s americkou soudní lékařkou Margaret Campbellovou po vrahovi vysoce postaveného vládního vědce, jehož děsivě ohořelá, doutnající mrtvola byla nalezena v pekingském parku.
světová

Pán ohně

251 Kč
Jistě, pane premiére
Pokračování dnes již klasického britského komediálního seriálu „Jistě, pane ministře“, která vás nenechá na pochybách, že břitký britský humor je nezničitelný a jeho dokonalé pointy vám zacloumají bránicí kdykoli a kdekoli.
světová

Jistě, pane premiére

359 Kč
Pán prstenů: Dvě věže
(1x)
V dávných dobách vykovali elfští kováři prsteny moci, netušili však, že Temný pán Sauron dal vyrobit ještě Jeden prsten, který měl vládnout všem.
světová

Pán prstenů: Dvě věže

359 Kč
Ztracený symbol
(4x)
Strhující příběh se symbologem Robertem Langdonem. Tentokrát se celý příběh odehrává v USA, a to konkrétně v jeho hlavním městě Washingtonu D. C.
světová

Ztracený symbol

359 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 142 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 > >>