Nejprodávanější knihy - říjen 2019
sci-fi

Všechny tyto světy
Závěrečný díl zábavné scifi trilogie Bobiverzum.
sci-fi

Všechny tyto světy

296 Kč
Enderova hra
(4x)
Lidstvo jen se štěstím odvrátilo zničující útok mimozemské civilizace úlového typu. Ve snaze předejít nevyhnutelné odvetě se rozhodne pro odvážný protiúder....
sci-fi

Enderova hra

268 Kč
Hraju, abych žil 2 – Klan
Gleb se v Jiném světě ještě ani nestačil zorientovat a už se zapletl do vysoké hry o moc a bohatství.
sci-fi

Hraju, abych žil 2 – Klan

269 Kč
Mimo prostor a čas
(1x)
Od uliček středověkého města Averoigne hemžících se upíry až po zářivé kupole posledního obydleného světadílu Zothique nás Clarke Ashton Smith, tento čaroděj světové fantastiky, provádí po zapomenutých říších nekromancie a nočních můr, ztracených světů a dalších dimenzí.
sci-fi

Mimo prostor a čas

314 Kč
Na barvě vesmíru nezáleží
Reprezentativní výbor těch nejlepších povídek z pera legendy české literární sci-fi scény, z nichž některé daly vzniknout pozdějším kultovním románům.
sci-fi

Na barvě vesmíru nezáleží

320 Kč
Nonstop
(2x)
Nonstop je příběhem muže, kterého zvídavost předurčila stát se tím, kdo změní nejen osud svůj a svého okolí, ale i celkový pohled na svět samotný. Románový debut klasika žánru stále zůstává jednou z jeho nejpopulárnějších prací. Jde o křišťálově či
sci-fi
Ukázky

Nonstop

241 Kč
Ostrov
(2x)
Autorova optimistická vize spravedlivého uspořádání společnosti, která svým občanům dává ideální podmínky pro rozvoj osobnosti.
sci-fi

Ostrov

314 Kč
Růženky
(2x)
V budoucnosti, tak blízké a skutečné, že se může odehrávat v tomto okamžiku, se stane něco podivného. Když ženy usnou, obalí se jemnými sítěmi a znehybní, takže připomínají kokon.
sci-fi

Růženky

450 Kč
Superholky
Dobrodružný příběh o dvou superhrdinkách, které, když se do toho pustí, běhal by z nich mráz po zádech i samotnému Hulkovi.
sci-fi

Superholky

179 Kč
Válečná továrna
Pokračování knihy Temná inteligence z trilogie Proměna. Thorvald Spear ztrácí rozum, když se utápí v temných vzpomínkách, které nejsou jeho. Černá umělá inteligence Penny Royal jej propojila se zaznamenanými osobnostmi těch, které zavraždila.
sci-fi

Válečná továrna

350 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 105 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 11 > >>