Nejprodávanější tituly - listopad 2019
moderní svět a civilizace

Soumrak západního liberalismu - 11%
Autor přesvědčivě zachycuje dynamiku současné krize liberální demokracie a ukazuje, jak hegemonie Západu postupně oslabuje, zatímco jiné kulturní a civilizační okruhy v ekonomické i geopolitické oblasti významně posilují.
moderní svět a civilizace

Soumrak západního liberalismu

259 Kč
230 Kč
Bez obalu

První česká kniha o životním stylu zero waste!

Zero waste znamená nulový odpad. Znamená to žít bez odpadu, udržitelným způsobem, být šetrný k životnímu prostředí, k místu, kde žijeme a chceme žít i nadále.

moderní svět a civilizace
Ukázky

Bez obalu

89 Kč
Průmysl lži - 20%
(18x)
Pokud také patříte k lidem, kteří přísahají na své kritické myšlení, vzdělání a zdravý selský rozum, je tahle kniha přesně pro vás. Přesvědčí vás, že nic takového vlastně neexistuje.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Průmysl lži

159 Kč
127 Kč
Robot na konci tunelu - 11%
(10x)
Stojí lidstvo na prahu ráje, anebo naopak pomalu degeneruje a řítí se vstříc svému konci? A jsme odsouzeni do role pouhých diváků, anebo můžeme o svém osudu rozhodnout sami?
moderní svět a civilizace
Ukázky

Robot na konci tunelu

269 Kč
239 Kč
Co nesmíte vědět! - 11%
(16x)
Autor v knize vysvětluje neobyčejně jednoduchým a srozumitelným stylem fungování bankovního a finančního systému, jak a proč vzniká inflace a jak se jí dá zabránit. Kromě toho píše jmenovitě o lidech v pozadí, kteří řídí náš svět.
moderní svět a civilizace

Co nesmíte vědět!

351 Kč
312 Kč
Architekti dlouhé změny - 11%
(2x)
Kolektivní monografie nabízí originální pohled na dobu pozdní komunistické diktatury, demokratické revoluce roku 1989 a počátky budování liberální demokracie a kapitalismu v Československu, resp. v České republice.
moderní svět a civilizace

Architekti dlouhé změny

358 Kč
318 Kč
Jak porozumět digitálnímu světu - 11%
Kanadský programátor a informatik Brian Kernighan nám touto knihou předkládá základní poznatky o tom, jak funguje počítačový hardware, software a sítě, a seznamuje nás s riziky, které počítače představují pro naše soukromí a bezpečnost.
moderní svět a civilizace

Jak porozumět digitálnímu světu

440 Kč
391 Kč
Podivná smrt Evropy - 11%
(5x)
Douglas Murray brilantně líčí příběh masové imigrace do Evropy – její počátky v poválečném nedostatku pracovní síly, její zintenzivnění při slučování rodin a konečně humanitární ospravedlňování otevřených hranic.
moderní svět a civilizace

Podivná smrt Evropy

376 Kč
334 Kč
Nic není pravda a všechno je možné - 11%
(4x)
V knize Nic není pravda a všechno je možné ukazuje současné Rusko s pochopením, ale zároveň s obavami, které tato zcela nová civilizační mutace vzbuzuje.
moderní svět a civilizace

Nic není pravda a všechno je možné

269 Kč
239 Kč
Nahá pravda - 6%
(12x)
Autoři kacířsky tvrdí, že jsme se stali obětí fikce: Zadlužení světa a neustálá honba za růstem jsou časovanou bombou, která hrozí již brzy vybuchnout. Podrobují zdrcující kritice naše politiky, kteří z nás sami záměrně dělají poslušné ovce.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Nahá pravda

254 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 109 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>