Nejprodávanější tituly - listopad 2019

Cari Mora - 38%
(3x)
Tvůrce Hannibala Lectera přichází s románem o zlu, nenasytnosti a temných obsesích.
Ukázky

Cari Mora

238 Kč
148 Kč
Hra na nikdy
(2x)
Musí hrát, nebo zemřou. První díl série s Colterem Shawem. Colter Shaw se živí jako lovec odměn.
Ukázky

Hra na nikdy

359 Kč
Poslední deník Květy Fialové - 11%
Květa Fialová. Pro některé charismatická dáma se zvláštním tajemstvím v očích, pro jiné jízlivá komentátorka s kousavým humorem, pro další pokorná žena, se kterou se život nemazlil a ona přesto dokázala stárnout s elegancí a noblesou.

Poslední deník Květy Fialové

358 Kč
318 Kč
Probudím se na Šibuji - 11%
(14x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
Ukázky

Probudím se na Šibuji

314 Kč
279 Kč
Za oponou války - 11%
(4x)
Jakub Szántó v knize přibližuje své dramatické zážitky z frontových linií, míst teroristických útoků i státních převratů a revolucí, které během své kariéry televizního novináře v uplynulých dvou dekádách natáčel.
Ukázky

Za oponou války

268 Kč
238 Kč
Maminko, není mi dobře
Dítě, to je pro rodiče především veliká radost – a také veliká starost. Zvlášť, když se objeví nemoc či neduh. Aby starosti o zdraví dítěte byly co nejmenší, přináší tato kniha osvědčené rady a postupy, co dělat.

Maminko, není mi dobře

359 Kč
Mona - 11%
(3x)
Stejně jako v proslaveném románu Jezero (Magnesia Litera — Kniha roku a Cena Evropské unie za literaturu) i v Moně vykresluje Bianca Bellová mistrovským způsobem tíživou a naléhavou atmosféru chvíle, kdy se člověk musí rozhodnout.

Mona

269 Kč
239 Kč
Sto devětadevadesát schodů - 50%
(4x)
Dvě novely autora světového bestselleru Kvítek karmínový a bílý.

Sto devětadevadesát schodů

198 Kč
99 Kč
Úplně cizí lidé - 11%
(2x)
Novinka autorky světových bestsellerů Sedmilhářky a Manželovo tajemství! Tříčlenná rodina, manželský pár, dva nezadaní muži a dvě rozvedené ženy – ti všichni se scházejí na desetidenním léčebném pobytu v luxusních lázních uprostřed pustiny.

Úplně cizí lidé

359 Kč
319 Kč
Návrat Krále Šumavy - 6%
(11x)
Životopisný román o nepolapitelném převaděči, který se stal předobrazem Krále Šumavy, vychází z jeho vlastních vzpomínek, svědectví pamětníků i archivních dokumentů.

Návrat Krále Šumavy

378 Kč
356 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>