Nejprodávanější tituly - listopad 2019

Umění a iluze
(1x)
Tento ucelený soubor studií vyšel už v roce 1959, v dalších letech byl doplňován, přepracováván a znovu vydáván; zůstává platným vhledem do „psychologie znázorňování“.

Umění a iluze

718 Kč
Velká samota
(10x)
Velká samota je úchvatný příběh o lidské křehkosti a houževnatosti, o nádherné, ale nesmiřitelné přírodě, která měří všem naprosto stejným metrem.

Velká samota

448 Kč
Postel hospoda kostel
(15x)
Není kněz jako kněz – Zbigniew Czendlik je toho skvělým důkazem. Studium Bible je podle něj nuda, nerad zpovídá své farníky, a chce-li někdo pokřtít, dlouho ho odrazuje. Miluje ženy, rád si pochutná na dobré whisky, v hospodě je jako doma.
Ukázky

Postel hospoda kostel

358 Kč
Zmizelá Šumava 2
Odhalte další příběhy starých, dnes již zaniklých osad a osudy obyvatel Šumavy.
Ukázky

Zmizelá Šumava 2

449 Kč
Opravář osudů
(6x)
Robert Fulghum se ve svém novém románu zamýšlí nad otázkami po lidské podstatě a smyslu života, kterými se lidstvo zabývá už od nepaměti.
Ukázky

Opravář osudů

233 Kč
Svěcení jara
(1x)
Jedna z nejvlivnějších knih věnovaných dějinám první světové války. Autor se v ní zamýšlí nad sociokulturními aspekty Velké války, jež podle jeho názoru vedly ke zrození nového moderního světa.

Svěcení jara

358 Kč
U Devíti draků a jedné ovce
(3x)
Opravář osudů George Novak žije šťastným životem – má svou přítelkyni Luci Milenu i kamarády v hostinci U Devíti draků a jedné ovce, takže si na nudu rozhodně nemůže stěžovat.

U Devíti draků a jedné ovce

224 Kč
Zelené pokoje
Jak můžete proměnit svou zahradu, aby byla intimnější a útulnější? Jaké ověřené postupy a architektonické triky a prvky využít, aby vám přinášela radost každý den v roce? Nechte se inspirovat!
Ukázky

Zelené pokoje

629 Kč
Hodiny z olova
(7x)
Rozsáhlý román inspirovaný autorčinými pobyty v Číně. Do osudu několika rodin odlišných generací z evropských zemí i sociálních vrstev zasáhne tatáž rozhodující věta. Kniha získala cenu Magnesia Litera 2019 - Kniha roku
Ukázky

Hodiny z olova

449 Kč
Nebe nad Jemenem
(3x)
Nejnovější kniha lékaře Tomáše Šebka z místa současné největší humanitární katastrofy na světě.
Ukázky

Nebe nad Jemenem

314 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>