Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
osobnosti a osudy

Doba zkoušek a naděje - 20%
(3x)
Válečný deník katolického děkana Františka Wonky zachycuje život v západočeském městě Manětíně nedaleko Plzně, na hranicích protektorátu, v letech 1938 – 1945.
osobnosti a osudy
Ukázky

Doba zkoušek a naděje

119 Kč
95 Kč
Zachráněna v šanghajském ghettu - 20%
(2x)
Unikátní vzpomínky paní Votické, které se podařilo uprchnout před nacismem a která našla záchranu v Japonci spravovaném ghettu v Šanghaji, kde pak ve výjimečném až absurdním prostředí přežila válku.
osobnosti a osudy
Ukázky

Zachráněna v šanghajském ghettu

69 Kč
55 Kč
Nejsem žádná lvice - 20%
(1x)

První podrobné, upřímné a ucelené vyprávění legendární televizní hlasatelky Kamily Moučkové.

osobnosti a osudy
Ukázky

Nejsem žádná lvice

98 Kč
78 Kč
Strečink - 20%
Naučte se spolu s námi základní strečinková cvičení, která jsou nutná před a po každé sportovní aktivitě. Renomovaný český autor, MUDr. Kamil Ramík, rehabilitační a sportovní lékař, vám přináší komplexní protažení všech svalových skupin.
osobnosti a osudy
Ukázky

Strečink

110 Kč
88 Kč
Ruské duše - 20%
(4x)
Bývalý zpravodaj Českého rozhlasu v Rusku připravil knihu rozhovorů s třiceti nejzajímavějšími lidmi, s nimiž se setkal během svého pobytu v této zemi. Jejich prostřednictvím poznáme historii i současnost ruské společnosti se všemi rozpory a problémy...
osobnosti a osudy
Ukázky

Ruské duše

99 Kč
79 Kč
Moje archa úmluvy - 20%
Skaut a kněz vzpomíná nad stránkami obrazových deníků. S moudrostí a osobitým humorem glosuje zákruty na své životní cestě.
osobnosti a osudy
Ukázky

Moje archa úmluvy

35 Kč
28 Kč
Náruč plná vřesu - 20%
Deník skauta Jana Zábrany začíná verši z dubna 1947 pod dojmem velikonočního táboření se svým skautským oddílem. Kníha kromě pravděpodobně úplně prvních Zábranových básnických pokusů obsahuje i zápisky z humpoleckého junáckého oddílu.
osobnosti a osudy
Ukázky

Náruč plná vřesu

20 Kč
16 Kč
České princezny na evropských trůnech - 20%
V žilách jim kolovala česká krev, staly se manželkami význačných panovníků a po jejich boku vstoupily do dějin. Byly však šťastné? Vzpomínaly na domov, nebo rychle splynuly s jiným prostředím?
osobnosti a osudy
Ukázky

České princezny na evropských trůnech

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 98 položek
<< < 1 .. 8 9 10