Nejprodávanější tituly - prosinec 2019
letadla

Kosmonauti na pokraji smrti - 11%
Od Gagarinova letu se stali kosmonauti nefalšovanými hrdiny doby, ovšem málokdo domýšlel rizika, která podstupují – dokud se neobjevily zprávy o mimořádných potížích během jejich výprav, což obě velmoci studené války nerady přiznávaly.
letadla

Kosmonauti na pokraji smrti

359 Kč
319 Kč
Obrazová historie letectví - 11%
Od montgolfiéry po SpaceShipTwo - skutečná kronika letectví, zachycená v celkovém pohledu i v působivých detailech.
letadla

Obrazová historie letectví

891 Kč
792 Kč
Co je nového ve fyzice - 11%
Jak blízko jsou vědci teorii všeho? Co je to Higgsův boson a proč se o něm tolik mluví? Lákala vás vždy astrofyzika, ale neměli jste šanci jí porozumět?
letadla
Ukázky

Co je nového ve fyzice

216 Kč
192 Kč
222 tipů a triků pro drony - 11%
Lákají vás drony a přemýšlíte o nákupu? Jste již vlastníky dronu a chcete maximalizovat jeho potenciál? Hledáte praktické tipy, jak zlepšit svoje létání a kvalitu videí pořízených dronem?
letadla

222 tipů a triků pro drony

359 Kč
319 Kč
Železniční doprava - 11%
Komplexní a vyčerpávající publikace, která nemá na trhu obdoby, se odborně a zároveň poutavě věnuje všem aspektům železničního provozu.
letadla

Železniční doprava

449 Kč
399 Kč
Jak létají dopravní letadla - 11%
Aktualizované vydání úspěšné knihy, která reaguje na pokrok v rozvoji osobní letecké přepravy a konstrukci letadel. Zachycuje takové novinky, jako je například používání lehčích materiálů v konstrukci letadla, které redukují jeho váhu, změny zjednodu
letadla

Jak létají dopravní letadla

242 Kč
215 Kč
Ocelový hřebec Mig-19 - 11%
Nové vydání populární knihy, doplněné o tři stovky nových fotografií a textově rozšířené.
letadla

Ocelový hřebec Mig-19

585 Kč
520 Kč
Pracujeme se dřevem - 20%
V upraveném vydání úspěšné knihy se čtenáři dozví jaké jsou základní druhy dřeva, jak postupovat při jeho ručním opracování, jak dřevo reaguje na změnu prostředí, jaké povrchové úpravy se používaly dříve a nyní, jaké si zvolit pracovní nástroje.
letadla
Ukázky

Pracujeme se dřevem

135 Kč
108 Kč
Jak se dělá kniha - 11%
(1x)
Čtvrté vydání úspěšné příručky poskytuje základní informace o vydávání knih, zejména o základních technologických pojmech, typografických zásadách, redakční praxi, práci s digitálními obrázky, ekonomice vydávání knih ...
letadla

Jak se dělá kniha

332 Kč
295 Kč
Letadla, můj osud 3 - 11%
Třetí díl knihy fotografií dopravních letadel, které za 48 let působení na letištích udělal Honza Čech, letecký mechanik. Kniha obsahuje nejen černobílé fotografie, ale i krátké příběhy, které Honza s daným typem zažil.
letadla

Letadla, můj osud 3

225 Kč
200 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 31 položek
1 2 3 4 > >>