Nejprodávanější tituly - únor 2019

Deník kastelána
(16x)
Deníkový příběh kastelána chytí čtenáře okamžitě. Hrdina knihy se znechucením opustí velkoměsto a zamíří na venkov, aby našel ztracený smysl života a zachránil své manželství.

Deník kastelána

237 Kč
Malý miliardář
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…

Malý miliardář

202 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(26x)
Kromě bolestných otázek viny, odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

382 Kč
Pravidla zdvořilosti
Amor Towles se v románu Pravidla zdvořilosti pokouší o zdánlivě nemožné – očima ženy probouzí dávno zaniklý svět se všemi jeho nepsanými zákony a zásadami, které něžnému pohlaví nedávaly příliš šancí na seberealizaci a úspěch.
Ukázky

Pravidla zdvořilosti

359 Kč
1984 - Grafický román
(1x)
Jedno z nejznámějších děl světové literatury v sobě pojí prvky společensko-politického a vědecko-fantastického románu. Je obžalobou diktatury ve všech jejích podobách.

1984 - Grafický román

539 Kč
Ďáblovo opatství
(2x)
Detektivní příběh z minulosti nás zavádí do ženského kláštera, kde v cele zamčené zevnitř byla nalezena zavražděná matka představená. Netradičně pojatá detektivka připraví čtenáři nejedno překvapení.

Ďáblovo opatství

268 Kč
Jde to i s úsměvem
Ke zlepšení nálady toho někdy opravdu stačí málo. Osvědčenou metodou je čtení zábavných, poučných, terapeutických krátkých příběhů ze života, ať už se zakládají na pravdě či jsou autorovým zbožným přáním.

Jde to i s úsměvem

89 Kč
Malá kniha o duši
(3x)
Průvodce naší duší a jejími onemocněními je malá základní příručka, která odpovídá na celou řadu důležitých otázek
Ukázky

Malá kniha o duši

242 Kč
Mezi svými
(6x)
Obraz fiktivního kibucu padesátých let je pro Amose Oze návratem do míst, kde se zrodilo jeho psaní. Žijí tu kromě jiných i osamělí lidé, kteří se s kolektivistickým duchem prostředí těžko vyrovnávají.
Ukázky

Mezi svými

242 Kč
Mjöllni
(1x)
I kdyby stál na vrcholku hory, má trpaslík stejně vždycky daleko do nebe… tak se to říká a proto hrají trpaslíci vždycky vedlejší role… opravdu vždycky?

Mjöllni

538 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 1000 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 .. 100 > >>