Nejprodávanější Kniha - únor 2019

Průvodce pro vysoce citlivé lidi
(1x)
Život s vysokou citlivostí je náročný, ale může vám přinést i řadu výhod. V této knize naleznete mnoho praktických tipů, cenných rad a technik, díky nimž se naučíte zvládat výzvy spojené s citlivostí...

Průvodce pro vysoce citlivé lidi

314 Kč
Jatka
(1x)
Z masového vraždění se dnes stal výhodný byznys. K tomuto neúprosnému závěru došel Ethan Gutmann ve svém podrobném vyšetřování utajovaného programu čínské vlády, který má eliminovat politické disidenty a který profituje z prodeje jejich orgánů.
Ukázky

Jatka

269 Kč
Babička drsňačka
(10x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
Ukázky

Babička drsňačka

245 Kč
Nejlepší víkend
(1x)

Na silvestra si Andrea, Jirka, Dáša, Bert, Markéta a Pavel dají zásadní novoroční předsevzetí. Žádný z nich ale nikomu neřekne, jaké je to jeho.

Nejlepší víkend

449 Kč
Juraj Jánošík® proti Dračímu řádu
(3x)
Akční příběh z alternativních slovenských dějin je první částí knižní ságy tajemného autora Svetozára Olovranta.

Juraj Jánošík® proti Dračímu řádu

223 Kč
Povaha prostoru a času
(1x)
Hawkingův a Penroseův cyklus přednášek je určen spíše pro čtenáře, kteří se o fyziku zajímají do hloubky. Poskytuje jim důkladné setkání s látkou, kterou Stephen Hawking představil ve svých popularizačních knihách a kterou shrnuje název knihy.

Povaha prostoru a času

268 Kč
Říše letního měsíce
(1x)
Komančové byli nejmocnějším indiánským kmenem v amerických dějinách. Proslavili se nedostižným jezdeckým i válečným uměním a legendární bojovností, dokázali zarazit rozpínání španělského impéria z Mexika i francouzských kolonistů z Louisiany.

Říše letního měsíce

358 Kč
Ať žijou mikrouti
Láska možná prochází žaludkem, ale celý náš život řídí útroby… Známý psychiatr, publicista a vysokoškolský pedagog píše poutavě, poučně, originálně i s humorem o střevním mikrobiomu, jemuž se také říká “střevní mozek”.

Ať žijou mikrouti

314 Kč
Bhagavadgítá
(3x)
Nový český překlad známého indického díla Bhagavadgítá v bilingvní podobě. Je opatřen gnostickou předmluvou a komentářem překladatele ze sanskrtu Mgr. Jana Kozáka, který umožňuje pochopit všechny teologické nejasnosti v textu.

Bhagavadgítá

396 Kč
Český ráj
(9x)
Novela o současných mužích, jejichž touhy a sny se soustředí na tajemný svět za vysokou zdí, který možná obývají ženy…
Ukázky

Český ráj

239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>