Nejprodávanější tituly - únor 2019

Legenda H + Z
Výpravná publikace přináší výběr toho nejlepšího z cest Hanzelky a Zikmunda po více než padesáti letech, který upravil Miroslav Zikmund. Text doplňuje množství dosud nezveřejněných dokumentů.

Legenda H + Z

583 Kč
Nevěra
Rozšířená a zčásti přepracovaná populárně odborná monografie našeho předního poradce pro manželství, partnerské a rodinné vztahy nabízí i tentokrát vlastní pracovní definici pojmu nevěra a přehled jejích hlavních typů.
Ukázky

Nevěra

166 Kč
Personální činnosti a metody personální práce
Publikace je určena všem, kteří se zabývají řízením a rozvojem lidí v organizaci, zejména studentům andragogiky a personálního řízení, managementu a psychologie, personalistům a manažerům.
Ukázky

Personální činnosti a metody personální práce

271 Kč
Andělé a démoni
(4x)
Thriller líčí první dobrodružství uznávaného harvardského symbologa Roberta Langdona, budoucího hrdiny knihy Da Vinciho kód. Langdon je při návštěvě Evropy povolán k případu rituální vraždy ...

Andělé a démoni

381 Kč
Krátký, leč divuplný život Oskara Wajda
(3x)
Hlavní postava Oskar je milý, ale značně obtloustlý nýmand, který v New Jersey sní o tom, že se stane dominikánským Tolkienem a že díky tomu najde konečně lásku, zatím stále jen sní o svém prvním polibku. Román získal Pulitzerovu cenu 2008.

Krátký, leč divuplný život Oskara Wajda

304 Kč
Mirákl
(2x)
Román Josefa Škvoreckého, kde jsou zachyceny události z let 1949 až 1970, a to technikou filmových střihů, pomocí nichž se vrací hlavnímu protagonistovi vzpomínky z různých období jeho života.

Mirákl

359 Kč
Ostře sledované vlaky
Bohumil Hrabal patří k vrcholným zjevům české literatury druhé poloviny 20. století, jeho dílo je překládáno do všech světových jazyků. Pro edici audiokniha se jeví tedy jako autor nejvhodnější. Kniha Ostře sledované vlaky vyšla poprvé v roce 1965.

Ostře sledované vlaky

198 Kč
Umění putovat
(1x)
Dějiny německých turistických spolků v českých zemích .

Umění putovat

131 Kč
Ginza - gnostická bible nazarejců I.
(2x)
Ginza je základní svatou knihou nazarejců, kteří reprezentují prastarou tradici křesťanství, jež předchází nám známé křesťanství biblické. Obsahuje mytické příběhy o vzniku světa, o křtu Adama a jeho tří synů, o příchodu Spasitele, ad.

Ginza - gnostická bible nazarejců I.

397 Kč
Ginza - Gnostická bible nazarejců II.
(2x)
Nazarejská Ginza reprezentuje myšlení původního liturgického období lidských dějin.

Ginza - Gnostická bible nazarejců II.

441 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>