Nejprodávanější e-knihy - únor 2019

Běguni
(4x)
Román oceněný mezinárodní Man Bookerovou cenou, kterému mladá hvězda polské literární scény zasvětila tři roky práce, je odvážným dílem, v němž vypovídá hodně o sobě a svém vidění světa.
Ukázky

Běguni

199 Kč
Kavárna v Kodani
(5x)
Vtipný příběh o lásce, štěstí a cestování, který vás chytne od první stránky! Popadněte teplou deku, hrnek horké čokolády a začtěte se…
Ukázky

Kavárna v Kodani

339 Kč
My proti vám
(3x)
Román empaticky popisuje ničivé lidské vztahy na malém městě. Je to vyprávění o oddanosti, přátelství a lásce, která se nebojí čelit ničemu.
Ukázky

My proti vám

269 Kč
Nočný lov
(2x)
Ďalší svetový bestseller od autora knihy Dievča v ľade. Thriller, ktorý vám nedá spať!
Ukázky

Nočný lov

382 Kč
Ostrý řez
(3x)
Lincoln Rhyme a Amélie Sachsová se vracejí z Itálie právě ve chvíli, kdy v New Yorku začne řádit vrah s velmi neobvyklým modem operandi.
Ukázky

Ostrý řez

339 Kč
Pád Hyperionu
(2x)
Mezihvězdná válka mezi Hegemonií člověka a kdysi lidskými Vyvrženci započala. Poutníci na dlouhé cestě za Štírem odvyprávěli své příběhy. Došlo i k odhalení totožnosti zrádce, jenž se měl mezi poutníky nacházet.
Ukázky

Pád Hyperionu

298 Kč
Pastýřská koruna
(1x)
Pastýřská koruna je poslední knihou Terryho Pratchetta. Napsal ji během posledního roku svého života, ještě předtím, než začátkem roku 2015 podlehl neodbytné a atypické formě Alzheimerovy choroby.
Ukázky

Pastýřská koruna

150 Kč
Počátek
(17x)
Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
Ukázky

Počátek

269 Kč
Pod skleněným zvonem
(4x)
Jediný román kultovní americké básnířky Sylvie Plathové Pod skleněným zvonem vznikl v roce 1962 – údajně hektickým tempem – a vyšel pod pseudonymem Victoria Lucas v lednu 1963, pouhý měsíc před dobrovolnou smrtí autorky.
Ukázky

Pod skleněným zvonem

189 Kč
Vlaštovka, kočka, růže, smrt - 30%
(5x)
Spojitost mezi škrtičovými oběťmi je velmi slabá. Když bývalý komisař Van Veeteren neochodně opustí bezpečí svého antikvariátu, aby se zase jednou utkal s poslem smrti, objeví vzorec se silnými vazbami na svět knih.
Ukázky

Vlaštovka, kočka, růže, smrt

249 Kč
174 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>