Nejprodávanější e-knihy - březen 2019

Krizové situace výchovy a výuky - 20%
Autoři popisují část podstatných výchovných problémů projevujících se v současné rodině a hlavně ve školním prostředí. Zaměřují se především na konkrétní příběhy a situace ve školním prostředí.
Ukázky

Krizové situace výchovy a výuky

99 Kč
79 Kč
Ledový drak - 20%
(3x)
Pohádkový příběh od autora cyklu Písně ledu a ohně, doplněný ilustracemi Luise Royo.
Ukázky

Ledový drak

138 Kč
110 Kč
Lídři jedí poslední - 20%
(1x)
„Miluji svoji práci!“ Patříte mezi ty šťastné, kteří toto upřímně prohlašují, nebo naopak od začátku pracovní doby očima posunujete ručičku na hodinách? Představte si, že se každé ráno těšíte do práce a prožijete báječný pracovní den.
Ukázky

Lídři jedí poslední

249 Kč
199 Kč
Lucemburkové - 20%
Buď jak buď, Lucemburkové na českém trůně znamenali pro naše země období navýsost dynamické – a zajímavé i po staletích. Jan Bauer nám ho přibližuje úhlem pohledu, který většina historiků zatlačuje do pozadí.
Ukázky

Lucemburkové

135 Kč
108 Kč
Lymfatické masáže - 20%
(1x)
Ojedinělá publikace, určená především masérům mimo oblast zdravotnictví, přináší názorně ilustrovaný popis hmatů lymfatické masáže, která je nejlepší terapií lymfatických otoků – lymfedémů
Ukázky

Lymfatické masáže

186 Kč
149 Kč
Měsíc nad Soho - 20%
(8x)
Pokračování nejúspěšnější městské fantasy uplynulého desetiletí Řeky Londýna.
Ukázky

Měsíc nad Soho

198 Kč
158 Kč
Mluvnice současné češtiny I. - 20%
(1x)
Předkládaná Mluvnice současné češtiny autorů působících na různých ústavech Univerzity Karlovy je po téměř patnácti letech novým pokusem o stručný a srozumitelný popis našeho mateřského jazyka.
Ukázky

Mluvnice současné češtiny I.

250 Kč
200 Kč
Modche a Rézi - 20%
Humorné vyprávění o trampotách starého dobráckého, ale poněkud nedůvtipného, Žida Modcheho a jeho hádavé, úzkostlivě čistotné, panovačné, lakomé, ale přesto všechno dobré, ženy Rézi.
Ukázky

Modche a Rézi

129 Kč
103 Kč
Molekulární kuchyně - 20%
(1x)
Kniha pro profesionály i adepty umění kuchařského, kniha pro každého přemýšlivého čtenáře – kuchaře inspirující ku vlastním experimentům a výbojům. Zvláštní pozornost je věnována i způsobům jak jíme a jídlo chutnáme.
Ukázky

Molekulární kuchyně

121 Kč
97 Kč
My, hoši z pohraničí - 20%
Útlá knížečka, víc reportáže než povídky, čtení srozumitelné hlavně těm, kdo po poslední válce vyrůstali v dosídlených pohraničních oblastech, kde žili pohromadě Češi odevšad, Češi z Volyně, Rumuni, Bulhaři, cikáni, nevysídlení Němci atd.
Ukázky

My, hoši z pohraničí

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100