Nejprodávanější e-knihy - duben 2019

Hypnotizér
(20x)
Kriminální román, thriller, který odhaluje temné stránky lidské duše a otvírá bránu do pekla lidského zatracení.
Ukázky

Hypnotizér

299 Kč
Děkuji, sestřičko…
(2x)
Pokračování křehkého osudu mladé sestřičky, který se odehrává v sedmdesátých letech minulého století v prostředí, které křehkým citům právě nepřálo. Příběh o tom jak si poradit se životem bez cizí pomoci, cestou vlastnoručně ohmataného poznání, vykoupeného občas trpkostí, občas zakopnutím.
Ukázky

Děkuji, sestřičko…

209 Kč
Kafka - Roky poznání
Třetí, závěrečný svazek monumentální Kafkovy biografie „Roky poznání“ zachycuje poslední necelé desetiletí Kafkova života, od roku 1916 do smrti v roce 1924.
Ukázky

Kafka - Roky poznání

248 Kč
Kavárnička na pobřeží
(4x)
Floru přivede pracovní cesta na ostrůvek Mure, kde prožila dětství. Musí proto opustit hektický život v Londýně plném světel, což je pro ni velmi náročný úkol. Ani pohled na jasně modré moře ji příliš netěší.
Ukázky

Kavárnička na pobřeží

198 Kč
Pačinko
(10x)
Pačinko je hazardní hra, kterou všichni hrají, ale společnost jí opovrhuje. Pačinko jsou peníze a jakuza. Strhující příběh korejské rodiny se odehrává na pozadí dramatických událostí, které ve dvacátém století změnily tvář Koreje i Japonska.
Ukázky

Pačinko

259 Kč
Unesená
Napínavý psychologicko-erotický příběh čerpající ze skutečných událostí, který v sobě nese prvky tvrdé pornografie.
Ukázky

Unesená

89 Kč
Zázrak svaté Winifredy
(2x)
Píše se rok 1137 a převor benediktinského kláštera v Shrewsbury se pro opatství rozhodne získat ostatky svaté Winifredy, které spočívají v Gwytherinu, odlehlé vesničce ve velšských horách.
Ukázky

Zázrak svaté Winifredy

249 Kč
Bouře mečů
(3x)
Třetí díl cyklu Píseň ledu a ohně zastihuje přeživší hrdiny v překotných událostech. Název knihy Bouře mečů doslova a do písmene vystihuje vražedné tempo, v němž George R. R. Martin pokračuje ve svém vyprávění.
Ukázky

Bouře mečů

388 Kč
Dračí náhrdelník
(3x)
V průběhu okázalé slavnosti, kterou na svém hradě uspořádá Jaroslav ze Šternberka, zmizí jeho krásná neteř Elška, manželka veverského purkrabího Drslava...
Ukázky

Dračí náhrdelník

199 Kč
Elvis ze Záluží
(1x)
Soubor čtyřiadvaceti kratších próz podtitulem Povídky, horory a etudy pro jeden a dva hlasy. Autor v těchto textech exponuje zlomové situace jedince i společnosti, často v jejich paralelním prolínání a zrcadlení.
Ukázky

Elvis ze Záluží

188 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>