Nejprodávanější e-knihy - květen 2019

Code 93
Dvoumetrový černošský překupník ožije na pitevním stole, mobilní telefon zvoní v těle uhořelého mrtvého feťáka a anonymní dopisy se vracejí k nevyřešeným případům vražd…
Ukázky

Code 93

239 Kč
Povídky o nelásce
V nových povídkách se náš nejpopulárnější spisovatel opět vydává do známého hájemství příběhů „o manželství a sexu“, ale jak je pro něj v posledních dílech typické, pohled je to trpký, sebeironický a občas černočerně vtipný. Spisovatelovo alter-ego přichází o manželku, peníze, rodinné zázemí.
Ukázky

Povídky o nelásce

209 Kč
Pro svět mrtví
V Corku to zase vře… V sedmém dílu série toho mají inspektorka Katie Maguirová a její tým až nad hlavu.
Ukázky

Pro svět mrtví

239 Kč
Raději zešílet v divočině
(19x)
Někteří si postavili v lese chýši, jiní žijí v maringotkách, případně na horských samotách. Jeden přespává přímo pod stromy.
Ukázky

Raději zešílet v divočině

497 Kč
Tma
(8x)
Televizní scenárista přijíždí na osamělou horskou chatu v pohoří Malá Fatra, kde si chce oddychnout od hektické práce a napětí v manželském vztahu, ale i vychutnat si poklidnou zimní atmosféru.
Ukázky

Tma

169 Kč
Střet králů
(2x)
Druhá kniha z řady Píseň ledu a ohně. Smrt Roberta Baratheona a jeho místokrále Eddarda Starka uvrhla Západozemí do boje o moc nad Sedmi královstvími.
Ukázky

Střet králů

388 Kč
V první linii
(5x)
Autor nastoupil ve věku 18 let, tedy rovnou ze školy, na nejkrvavější úsek Leningradského a Volchovského frontu. Jako voják Rudé armády došel až do Berlína. Zázrakem zůstal na živu.
Ukázky

V první linii

199 Kč
Pohřbený obr
(7x)
Próza držitele Nobelovy ceny za literaturu za rok 2017. Děj románu zasadil autor do počátků raného středověku, kdy se Británie, kterou dávno opustili Římané, nezadržitelně mění v trosky.
Ukázky

Pohřbený obr

239 Kč
Připravujeme se k certifikované zkoušce z češtiny, úroveň B2
(3x)
Publikace je určena všem zájemcům o Certifikovanou zkoušku z češtiny pro cizince na úrovni B2 (CCE–B2), kterou pořádá Ústav jazykové a odborné přípravy Univerzity Karlovy v Praze (ÚJOP UK).
Ukázky

Připravujeme se k certifikované zkoušce z češtiny, úroveň B2

160 Kč
Přiznat vinu
Jedné deštivé červencové noci roku 1996 mizí v Praze beze stopy mladá žena. I přesto, že se okamžitě rozbíhá intenzívní pátrání, není nalezena jediná indicie, která by k ní policii přivedla. O dvaadvacet let později jiná žena podléhá zákeřné nemoci a její beznadějně stav vyprovokuje k činu muže.
Ukázky

Přiznat vinu

170 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>