Nejprodávanější e-knihy - červenec 2019

Anatomie rostlin
(1x)
Učební text "Anatomie rostlin" shrnuje základní poznatky o stavbě rostlin. Jednotlivé kapitoly jsou věnovány rostlinné buňce, pletivům, primární a sekundární stavbě vegetativních orgánů a reprodukčním orgánům.
Ukázky

Anatomie rostlin

150 Kč
Anežka Česká
(1x)

Anežka Přemyslovna a Jindřich, syn císaře Fridricha II., v sobě našli zalíbení. Vše nasvědčuje tomu, že jejich štěstí nic nestojí v cestě.

Ukázky

Anežka Česká

169 Kč
Až bude smrt mou paní
(1x)
V lednu 1378 se císař Karel IV. setkává se svým synovcem, francouzským králem Karlem V., při tajném jednání v malém hradu uprostřed lesů. Toho se rozhodnou využít spiklenci, kteří chtějí oba panovníky zavraždit...
Ukázky

Až bude smrt mou paní

169 Kč
Balkán ve 20. století
(1x)
Kniha přehledně a poutavě seznamuje čtenáře se složitou a stále živou problematikou jihovýchodní Evropy. Vnitřní členění do pěti částí postihuje složitý vývoj balkánských zemí v průběhu první světové války, meziválečném období, ...
Ukázky

Balkán ve 20. století

290 Kč
Bezlepkové laskominy
Musíte ze zdravotních důvodů držet bezlepkovou dietu, ale rádi mlsáte? Nebo jen chcete z jídelníčku vypustit lepek a ochutnat bezlepkové moučníky? V kuchařce najdete desítky receptů na jednoduché, zdravé, bezlepkové, ale chuťově úžasné dezerty.
Ukázky

Bezlepkové laskominy

82 Kč
Blade Runner
(2x)
Jeden z nejslavnějších sci-fi románů. Rick Deckard je policejním agentem pověřeným likvidací lidských replikantů, dokonalých reprodukcí člověka, používaných pro práci na kolonizovaných planetách.
Ukázky

Blade Runner

179 Kč
Boj o Ameriku
Za sedmileté války válčily Francie a Británie i v Severní Americe. V hustých lesích u Velkých jezer se to hemží vojáky i indiány a bezpečno není ani ve francouzské pevnosti, kde Bára našla útočiště.
Ukázky

Boj o Ameriku

212 Kč
Bolest
(1x)

Na český trh přichází první román italského autora detektivních bestsellerů. Komisař Ricciardi musí vyřešit zapeklitý případ vraždy světoznámého tenora. A čas běží.

Ukázky

Bolest

109 Kč
Bytost
(1x)
Děj fantaskní prózy je zasazen do blízké budoucnosti (konec 21. století).
Ukázky

Bytost

199 Kč
Cesta
Poloreportážní příběh líčí život amerických tuláků, cestujících načerno po železnici napříč Amerikou za velké hospodářské krize na samém konci 19. století.
Ukázky

Cesta

169 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100