Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2019

Výlevy Nářky Smích
(1x)
Výlevy Nářky Smích je zatím poslední sbírka Lawrence Ferlinghettiho z roku 2014. Knížka možná skromná co do počtu stran, bohatá však co do obsažnosti sdělení – na to jsme ostatně u tohoto básníka zvyklí. Vychází u příležitosti 100. narozenin autora.

Výlevy Nářky Smích

224 Kč
Vzpoura pokořených andělů
Osvědčený autor detektivek a literatury faktu uplatňuje ve dvanácti strhujících dramatických příbězích letité zkušenosti z obou těchto žánrů.

Vzpoura pokořených andělů

179 Kč
Vzpoura proti zkáze
(1x)
Již před zvolením Donalda Trumpa směřoval svět ke klimatické katastrofě. S prezidentem Trumpem sešlápl pedál plynu a přidal na rychlosti. Zbývá nám ostatním nějaká možnost, jak sešlápnout brzdu?

Vzpoura proti zkáze

176 Kč
Za prožitkem Velikonoc
Co se stalo před více než dvěma tisíciletími na pahorku Golgoty? Co je skrytým základem Velikonoc? Jaký je jejich základ ve slovanských či keltských tradicích?

Za prožitkem Velikonoc

216 Kč
Za sedmi divy světa
Revidované, aktualizované a doplněné vydání s kvalitní obrazovou přílohou zahrnuje mapy, fotografie, klasické i nejnovější rekonstrukce těchto dávno zaniklých starověkých staveb a uměleckých děl.
Ukázky

Za sedmi divy světa

699 Kč
Zákaz lásky aneb V slzách
Knížku jsem začala psát před rokem, když jsem se topila v slzách. Prohrála jsem v životě hodně bojů o štěstí, zůstaly jen střípky, moje děti. Spadla jsem hlouběji, nežli je samotné dno, je mi čtyřicet pět let a učím se znovu žít.

Zákaz lásky aneb V slzách

198 Kč
Zkuste to doma sami – péče o tělo a vlasy
Zapomeňte na syntetické, nezdravé a neekologické kosmetické přípravky ze supermarketu, mnohem lepší přípravky může totiž každý vyrobit doma sám! 137 našich nejlepších receptů a nápadů pro každý typ pleti a vlasů je důkazem, že to je opravdu snadné.
Ukázky

Zkuste to doma sami – péče o tělo a vlasy

251 Kč
Zločiny beze cti
Jak lze obhájit vraždu ze cti? Tato otázka zavedla autorku hluboko do jordánské kultury, do věznic v Akabě i do nekonečné pouště Vádí Rúm.

Zločiny beze cti

251 Kč
Zpověď masky
(5x)
Zpověď masky (Kamen no kokuhaku, 1949) vypráví příběh chlapce Kóčana, který se od útlého dětství oddává bizarním snům o hrdinech, jejichž údělem je drastická smrt.

Zpověď masky

252 Kč
Zrození kmenového vůdce
(1x)
Ve firmách kmeny zajišťují, že se udělá, co je třeba udělat. Práce ale není hlavní důvod, proč kmeny vznikají. Kmeny jsou základním stavebním prvkem jakéhokoli rozsáhlejšího lidského úsilí.

Zrození kmenového vůdce

350 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100