Nejprodávanější tituly - srpen 2019

Jak umírá demokracie
(9x)
Když Donald Trump vyhrál volby, mnozí si položili otázku, o níž si nikdo nemyslel, že si ji budeme klást: Je demokracie v USA v ohrožení?
Ukázky

Jak umírá demokracie

312 Kč
Kdo bojuje, vyhrává
(1x)
Skutečný příběh z pera mladičké bloggerky Jany Ryšánkové je osobním svědectvím o boji se zákeřnou nemocí.

Kdo bojuje, vyhrává

242 Kč
Kosmos
Jaké těleso se po vesmíru pohybuje nejrychleji? Mají černé díry dno? Proč nejsou hvězdy rozloženy rovnoměrně? Dají se na noční obloze rozlišit planety a hvězdy? Proč se dezinfikují přístroje a vybavení, které poletí do vesmíru?

Kosmos

377 Kč
Kurvítka v hlavě
Říká se, že výrobci dávají do přístrojů něco, co způsobí, že se ty přístroje po čase pokazí. Ideálně hned po záruce. Lidově těmto sabotérům říkáme kurvítko. Něco podobného máme i ve svém myšlení, proto se často chováme dost hloupě.

Kurvítka v hlavě

359 Kč
Let Eisensteinu
(1x)
Poté, co byl velitel Sedmé roty Gardy smrti bitevní kapitán Garro svědkem událostí na Ištvanu III a uvědomil si, do jaké hry byl bez svého vědomí zatažen, zmocní se fregaty Eisenstein a vydá se na Terru varovat Císaře před Horovou zradou.

Let Eisensteinu

350 Kč
Maigret v Picratt baru

Maigret pátrá v ulicích a barech na Montmartru. Bar Picratt nepatří v Paříži zrovna k těm luxusním. Přesto sem hosty láká, co jinde nenabízejí – vzrušující erotické číslo tanečnice Arletty.

Maigret v Picratt baru

269 Kč
Makléř
Obyčejný mladík z Valašska, který od dětství snil o úspěchu, se po vysoké škole rychle šplhá na vrchol v prestižní burzovní firmě. Proniká však do prostředí, kterému vládne strach, stres, chamtivost a kde jediným měřítkem jsou peníze.

Makléř

269 Kč
Montessori konkrétně 1
První díl obsahuje cvičení z oblasti praktického života zahrnující péči o vlastní osobu a smyslové výchovy, jako je poznávání rozměrů, barev, rozvoj hmatu, sluchu a dalších smyslů, poznávání forem a tvarů a další.
Ukázky

Montessori konkrétně 1

306 Kč
Můj velký sešit Montessori - angličtina - 3 až 6 let
Montessori způsob, který nabízí dětem ve věku 3 až 6 let více než 60 různých rozvíjejících aktivit k objevování základních anglických slovíček.

Můj velký sešit Montessori - angličtina - 3 až 6 let

314 Kč
Na dvorku - Podívej se, kdo se schovává
(2x)
Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro děti od 1-6 let, které je naučí zábavnou formou poznávat zvířátka, která mohou potkat na dvorku - krávu, slepici, kachnu, koně, psa, kozu, husu, prase, ovci.

Na dvorku - Podívej se, kdo se schovává

53 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>