Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019

Továrna na debilno
(1x)
Skandálně nekorektní politická satira od autora Deníčků moderního fotra a mistra koláží TMBK. Představte si, že Miloš Zeman zemřel. Co by se asi stalo? Plakal by Jiří Ovčáček tisíc dní a nocí a poté se znovu provdal? Jmenoval by se Andrej Babiš císařem?
Ukázky

Továrna na debilno

239 Kč
Tradiční český rok - Josef Lada
V této knize vám přiblížíme nejen ty nejznámější svátky, zvyky a obyčeje, ale také zde najdete známá lidová říkadla, pořekadla, písničky, pranostiky i oblíbené koledy. Velikost e-knihy je 46 MB
Ukázky

Tradiční český rok - Josef Lada

509 Kč
Trnitá řeč
(2x)

Šest pohádkově laděných příběhů s úžasnými ilustracemi z temného světa fantasy sérií Griša a Šest vran Vydejte se do krajiny kouzel, kde vládne temná magie. Protéká tudy neposlušná řeka a minout vás může poslušná bouře. Přihlížejte pokoutním obchodům sjednaným pod rouškou noci.

Ukázky

Trnitá řeč

299 Kč
U Božího Mlýna
(1x)

Knižní rozhovor s populárním katolickým knězem, který miluje rockovou hudbu Život kněze Ladislava Heryána je plný paradoxů. Připravoval se na dráhu misionáře, ale působí v nejateističtější zemi Evropy.

Ukázky

U Božího Mlýna

269 Kč
Účastníci zájezdu
(1x)
Mladá průvodkyně cestovní kanceláře, několik manželských párů, dvě studentky, dva homosexuálové, poslanec, spisovatel a přinejmenším čtyři literární kritici — to jsou hlavní postavy úspěšného románu Účastníci zájezdu.
Ukázky

Účastníci zájezdu

279 Kč
Úlety Matěje Broučka
Podobně, jako slavný jmenovec, i RNDr. Matěj Brouček je cestovatelem.
Ukázky

Úlety Matěje Broučka

130 Kč
Uvědomělý život
Knihou Uvědomělý život James Hollis čtenáři nabízí výjimečného průvodce pro všechny, kteří stojí na životní křižovatce. Uznávaný autor a psychoterapeut vás provede dvaceti jedna oblastmi introspekce a vnitřního růstu....
Ukázky

Uvědomělý život

212 Kč
V oblaku dezinfekce
Také se bojíte navštívit lékaře? Máte strach z nemocnice? A co přísné sestřičky? Zkuste se na svět podívat očima Ivanky Deváté a zjistíte, že nic není tak černé, jak se na první pohled zdá. Stonat může být někdy i zábava, zvlášť je-li člověk malé dítě s pečující maminkou, která bez meškání navaří oblíbené jídlo.
Ukázky

V oblaku dezinfekce

159 Kč
V temnotě
(2x)
Druhý případ inspektora Adama Fawleyho od autorky thrilleru Někdo blízký.
Ukázky

V temnotě

239 Kč
Věda - Víra - Věčnost
Unikátní publikace se zabývá otázkami vědy i náboženství, a zároveň upozorňuje na jejich hranice, které si mnohdy samy vytvářejí. Poukazuje na jejich vliv v různých oblastech i perspektivy dalšího vývoje.
Ukázky

Věda - Víra - Věčnost

275 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>