Nejprodávanější audioknihy na CD - září 2019

Živočichopis
Jestliže patříte mezi fanoušky Macha a Šebestové a jejich utrženého sluchátka, nesmí vám chybět ani naše pohádkové příběhy Miloše Macourka v neopakovatelném podání Petra Nárožného.

Živočichopis

224 Kč
Heda Gablerová
Inscenace natočená roku 2000 Českým rozhlasem.

Heda Gablerová

134 Kč
Hypnotizér
(10x)
Za pseudonymem Lars Kepler se skrývají manželé, renomovaní a úspěšní švédští spisovatelé Alexandra Coelho Ahndorilová (1966) a Alexander Ahndoril (1967). Své síly spojili s cílem napsat originální kriminální román, sérii knih, které přinesou nové prvky do

Hypnotizér

314 Kč
Národní třída
(4x)
Klub osamělých rváčů. Hlavní hrdina, přezdívaný Vandam, vypráví příběh svých životních soubojů s městem, nedávnou minulostí a rodinnými démony. Drsná a zároveň melancholická novela ze sídliště, kde lidé a domy vzdorují přírodě i neodvratnému zániku.

Národní třída

206 Kč
Prorok, Zahrada prorokova
Nesmrtelný Prorok v podání Jana Potměšila a Josefa Somra.

Prorok, Zahrada prorokova

179 Kč
Černá krev
Románový bestseller v podání Václava Knopa. Strhující příběh z Horních Uher 18. století.

Černá krev

272 Kč
Lidojedi
Divadelní hra v interpretaci Oldřicha Kaisera, Gabriely Vilhelmové, Jana Dolanského a dalších.

Lidojedi

179 Kč
Věc Makropulos
Slavná divadelní hra s tématem dlouhověkosti Věc Makropulos byla poprvé uvedena na jevišti vinohradského Městského divadla v roce 1922. Žánrovým určením je to komedie o třech dějstvích s přeměnou, byť v konečném vyznění komedií velmi hořkou.

Věc Makropulos

269 Kč
Akt
(1x)
Akt - další nahrávky ze slavné ságy děl Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními autory jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak. Na audioknize zazní nejen hlasy autorů, ale i mnohých dalších.

Akt

104 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 239 položek
<< < 1 .. 22 23 24