Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2019

Recept(y) na zhubnutí
(2x)
Čtenáři v druhé knize Karolíny Hrubešové najdou dalších 130 receptů na zdravá a velmi chutná jídla, kterých se můžou najíst do sytosti a přesto ubývat na váze – což je (mnohdy nepřiznaný) sen většiny bojovníků s obezitou.
Ukázky

Recept(y) na zhubnutí

179 Kč
Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.

Poslední aristokratka

260 Kč
Tiché roky
(26x)
Román od autorky bestselleru Hana. Co všechno nevíme o svých nejbližších?
Ukázky

Tiché roky

359 Kč
Klavírní škola pro začátečníky
(2x)
Klavírní škola pro začátečníky, určená pro nejširší okruh žáků, představuje neustále pevný bod mezi pedagogickou literaturou pro klavír.

Klavírní škola pro začátečníky

296 Kč
Cvičebnice 9. třída Státní přijímací zkoušky
Procvičte učivo k přijímacím zkouškám na typových úlohách s pomocí návodů k řešení. Obsahuje 97 úloh z MA a 145 úloh z ČJ, typové úlohy používané u přijímaček, podrobný návod ke správnému řešení a zábavného průvodce - surikata - k udržení pozornosti.

Cvičebnice 9. třída Státní přijímací zkoušky

765 Kč
Hana
(30x)
Třetí román úspěšné české autorky.
Ukázky

Hana

359 Kč
Chirurg
(16x)
Kariéra špičkového odborníka na pražské klinice předčasně skončila kvůli jednomu karambolu s alkoholem a následky teď musí nést nejen on, ale i jeho věčně nespokojená žena a dospívající děti.
Ukázky

Chirurg

359 Kč
Flautoškola 1
Učebnice hry na sopránovou zobcovou flétnu, doplněná přednesovými skladbami různých stylů i řadou metodických materiálů v samostatných sešitech, určená především žákům ZUŠ od 6 let a jejich pedagogům.

Flautoškola 1

266 Kč
Aristokratka ve varu
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!

Aristokratka ve varu

269 Kč
Cari Mora
(3x)
Tvůrce Hannibala Lectera přichází s románem o zlu, nenasytnosti a temných obsesích.
Ukázky

Cari Mora

268 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>