Nejprodávanější Kniha - září 2019
povídky

Botky plné horké vodky - 11%
(1x)
Kniha současného ruského autora přináší jedenáct až brutálních příběhů o přátelství, zradě, lásce i věrnosti. Odehrávají se tu historky kruté a tragické, ale někdy zároveň velmi komické.
povídky

Botky plné horké vodky

233 Kč
207 Kč
Možná že odcházíme - 11%
(1x)
Každý z nás se někdy ocitne v situaci, která najednou znejistí vše, co dosud prožil. A právě v takových zlomových okamžicích nacházíme i hrdiny Balabánových povídek. Kniha desetiletí v anketě sdružení Litera.
povídky
Ukázky

Možná že odcházíme

179 Kč
159 Kč
Nové povídky - 11%
(10x)
Soubor povídek Zdeňka Svěráka na nejrůznější téma s jeho typickou hravostí a humorem. Inspirací pro jejich příběhy byl život sám.
povídky

Nové povídky

224 Kč
199 Kč
Povídky jazzového věku - 6%
Sbírka obsahuje jedenáct fantaskních a parodických povídek, arabesek, črt a jednoaktovek, včetně proslaveného "Podivuhodného případu Benjamina Buttona", a představuje první úplné vydání Fitzgeraldovy druhé povídkové sbírky.
povídky

Povídky jazzového věku

253 Kč
238 Kč
Sám na vrcholu hory/ Alone on a Mountaintop - 6%
(1x)
Bilingvní vydání tří povídek, které ukazují tři různé polohy autorova psaní a tři životní situace.
povídky

Sám na vrcholu hory/ Alone on a Mountaintop

219 Kč
206 Kč
Šaty z igelitu - 11%
(2x)
Povídky mladého autora většinou začínají zcela všedními situacemi a pak se něco stane — čtenář si všimne, že popisovaný děj není úplně obyčejným popisem či vyprávěním. Kniha získala Cenu Jiřího Ortena 2012.
povídky

Šaty z igelitu

206 Kč
183 Kč
Vyletí ptáček - 11%
Druhá posmrtně vydaná sbírka povídek představuje Kurta Vonneguta v jeho lehčí vyprávěcí poloze z počátku kariéry - povídky jsou plné hravé fantazie, občas se objeví i fantaskní či sci-fi motiv. Autorův rukopis je však rozpoznatelný na první pohled díky srd
povídky

Vyletí ptáček

251 Kč
223 Kč
Zmizet (brož.) - 11%
(6x)
Brožované vydání souboru tří rozsáhlých povídek, ve kterých jsou hlavním tématem rodinné vztahy. Petra Soukupová za tuto knihu získala cenu Magnesia Litera 2010 pro nejlepší knihu.
povídky
Ukázky

Zmizet (brož.)

269 Kč
239 Kč
Žabci a filozofové - 6%
Sbírka Žabci a filozofové obsahuje osm humorných a hravých povídek s tématy amerického Jihu, nevázaného života tehdejší mládeže či podivných zákrut lidských osudů a představuje první souborné a úplné vydání Fitzgeraldovy první povídkové sbírky.
povídky

Žabci a filozofové

220 Kč
207 Kč
Láska a její kat - 11%

Dnes již klasický bestseller autora povídek z psychoterapeutické praxe. Deset povídek, které odhalují touhy a motivace lidské duše a zároveň nechávají nahlédnout tajemství, frustrace, patos i humor objevující se v terapeutickém vztahu.

povídky

Láska a její kat

350 Kč
311 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 73 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>