Nejprodávanější audioknihy na CD - září 2019

Mrtvý posel
Královský písař Jiří Adam z Dobronína nalezne u dveří svého domu těžce zraněného muže. Umírající stihne ještě povědět, že se chystá jakési spiknutí, jenže zemře dřív, než stačí povědět víc.

Mrtvý posel

269 Kč
Muži s dýmkou
Předkládáme k poslechu povídky slavných zakladatelů klasické detektivky, uznávaných spisovatelů a mistrů napětí v podání nezapomenutelných hereckých osobností .

Muži s dýmkou

143 Kč
Ochráním tě
(4x)
Pachatel se vrací na místo činu! Peter May se vrací na ostrow Lewis.

Ochráním tě

170 Kč
Osm
(4x)

Tak trochu jiný detektivní román od autorky bestselleru Bábovky. Jednu březnovou sobotu je nalezena postřelená mladá dívka. Michaela zůstává v bezvědomí a policie je při vyšetřování bezradná. Kdo čin spáchal a proč?

Osm

314 Kč
Osmanský tábor
Historický román zavádí čtenáře na cestu do Uher v polovině 16. století na území ovládané Osmany. Královna Anna vysílá písaře Jiřího Adama z Dobrodína na nebezpečnou a diskrétní misi.

Osmanský tábor

269 Kč
Osmnáct pod nulou
(4x)
Třetí temný případ Fabiana Riska. Třetí mrazivý thriller z pera švédského bestselleristy Stefana Ahnhema.

Osmnáct pod nulou

359 Kč
Páté kolo u vozu
Valentýnský večírek na Gregově škole převrátil jeho svět vzhůru nohama. Poslechněte si Deník malého poseroutky už posedmé!

Páté kolo u vozu

206 Kč
Plavby „sebevrahů“
S úvodním slovem Thora Heyerdahla jr., Miroslava Zikmunda, Miloslava Stingla, Petra Horkého a doslovem Niny Ingrišové. Úspěšná plavba voru Kon-Tiki inspirovala i Eduarda Ingriše.

Plavby „sebevrahů“

296 Kč
Přiznat vinu
(1x)
Jedné deštivé červencové noci roku 1996 mizí v Praze beze stopy mladá žena.

Přiznat vinu

314 Kč
Psycho
„Každý se občas trochu zblázní.“ Mary Craneové připadá, že jí život utíká mezi prsty – než se jí v rukou ocitne značná finanční částka, s níž by mohla pomoci svému milému a začít znovu. Na útěku s penězi ji však dostihne bouřka i únava.

Psycho

269 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 230 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 23 > >>