Nejprodávanější tituly - leden 2020

Velká chyba - Doggerland 1.
(4x)
Když se inspektorka Karen Eiken Hornbyová ráno probudí s kolosální kocovinou, a navíc v hotelové posteli vedle svého šéfa, nemá radost ani z jednoho. A ještě ke všemu se u ní doma v kuchyni najde brutálně zavražděná žena...

Velká chyba - Doggerland 1.

358 Kč
Faktomluva
(3x)
Inspirující Faktomluva, plná napínavých i dojemných příběhů, je zásadní knihou, která změní způsob vašeho hodnocení světa a vybaví vás schopností správně reagovat na budoucí výzvy.

Faktomluva

395 Kč
Počátek
(8x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
Ukázky

Počátek

448 Kč
Tma
(6x)
Televizní scenárista přijíždí na osamělou horskou chatu v pohoří Malá Fatra, kde si chce oddychnout od hektické práce a napětí v manželském vztahu, ale i vychutnat si poklidnou zimní atmosféru.
Ukázky

Tma

223 Kč
Húrinovy děti
(13x)
Poprvé vychází další z Tolkienových příběhů. Húrinovy děti jsou tragickou pověstí o prokletí a zkáze rodu velkého lidského bojovníka z konce prvního věku Středozemě. J. R. R. Tolkien na něm pracoval od mládí, po jeho smrti jej dokončil jeho syn.

Húrinovy děti

330 Kč
Dočasná záležitost
Felicity je žena, kterou prostě musí mít. Ovšem pouze v posteli. Po žádném vážném vztahu miliardář Conrad Stelle netouží a má k tomu své důvody. Již jednou ho jeho milá nechala samotného u oltáře a Conrad své chyby rozhodně neopakuje.
Ukázky

Dočasná záležitost

69 Kč
Mořská panna a paní Hancocková
(3x)
Když se ovdovělý kupec pan Hancock nečekaně stane majitelem mořské panny, je ohromený jejím děsivým a odpudivým vzhledem. To však není jediné překvapení, které mu přichystá...
Ukázky

Mořská panna a paní Hancocková

358 Kč
Strach
(9x)
Mysteriózní thriller plný hrůzy. Vyhořelý třicátník se po letech vrací do příměstské čtvrti na úpatí hory, která ukrývá mrazivé tajemství - ve výjimečně chladných zimách se tam ztrácejí děti.

Strach

268 Kč
V zajetí geografie
(7x)
Vladimir Putin o sobě říká, že je věřící a má silný vztah k ruské pravoslavné církvi. Je-li tomu tak, možná se každý večer před usnutím modlí a táže Boha: „Proč jen jsi na Ukrajině nestvořil nějaké hory?“
Ukázky

V zajetí geografie

358 Kč
Vzpomínka na Zemi
(5x)
Velkolepé finále nejoceňovanější sci-fi série současnosti.
Ukázky

Vzpomínka na Zemi

494 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>