Nejprodávanější tituly - leden 2020

Pediatrická propedeutika
(1x)
Třetí, přepracované a rozšířené vydání původní učebnice pediatrické propedeutiky, kterou připravil kolektiv zkušených odborníků z 2. a 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze.

Pediatrická propedeutika

891 Kč
Pláž v noci
(3x)
Krátký ilustrovaný příběh nejen pro děti od Eleny Ferrante, autorky tetralogie Geniální přítelkyně, je svou tematikou propojený s jejím dalším románem Temná dcera.
Ukázky

Pláž v noci

177 Kč
Pokřtěni ohněm
Autor na základě detailní práce s prameny, z nichž ty nejdůležitější zpřístupňuje čtenářům v komentovaném českém překladu, nastiňuje vývoj katarské náboženské kultury a zabývá se i jednotlivými katarskými rituály.

Pokřtěni ohněm

358 Kč
Polygon
Od náboru, výcviku a prvních misí po reálnou práci špiona – autentické a otevřené vzpomínky důstojníka československé rozvědky, jehož kariéra vrcholila v USA v roce 1989.
Ukázky

Polygon

339 Kč
Poslední palác
(3x)
Norman Eisen se v roli amerického velvyslance vrátil do země, z níž jeho matka uprchla před holokaustem. Když se nastěhoval do pražské velvyslanecké rezidence, ke svému překvapení objevil na stěnách pod nábytkem schované svastiky.

Poslední palác

358 Kč
Postřehy z poslední řady
(2x)
Sbírka esejů, úvah a sloupků z pera význačného prozaika a komiksového autora.

Postřehy z poslední řady

358 Kč
Posvátná prostitutka
Posvátná prostitutka ztělesňuje jak sexuální, tak duchovní stránku ženy. Velebí bohyni ve fyzické rozkoši a duchovní extázi. Přesto je posvátná prostitutka panenská. Její panenství nemá nic společného s fyzickým stavem, ale s vnitřním postojem.
Ukázky

Posvátná prostitutka

268 Kč
Potopa
(3x)
Tajemství ukrytá hluboko v minulosti vyplouvají na povrch v dalším pokračování úspěšné krimi série s vyšetřovateli Fredrikou Bergmanovou a Alexem Rechtem.
Ukázky

Potopa

279 Kč
Povaha prostoru a času
(1x)
Hawkingův a Penroseův cyklus přednášek je určen spíše pro čtenáře, kteří se o fyziku zajímají do hloubky. Poskytuje jim důkladné setkání s látkou, kterou Stephen Hawking představil ve svých popularizačních knihách a kterou shrnuje název knihy.

Povaha prostoru a času

268 Kč
Povídky z jedné kapsy
Sborník detektivních povídek z pera Karla Čapka patří ke skvostům české moderní prózy a právem náleží do zlatého fondu české literatury.

Povídky z jedné kapsy

242 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>