Nejprodávanější tituly - leden 2020

Nevinnost otce Browna
12 detektivních příběhů z pera Gilberta K. Chestertona.

Nevinnost otce Browna

269 Kč
Normální debil 2
(1x)
Po úspěchu prvního dílu Normální debil napsal autor Robert Bellan pokračování. Nové příběhy o průšviháři Norbertu Intribusovi, odehrávající se na střední škole, na vojně a v divadelním angažmá, nás tentokrát přenesou do let osmdesátých.

Normální debil 2

179 Kč
Nová dívka
Napínavý thriller s legendárním špionem Gabrielem Allonem!
Ukázky

Nová dívka

199 Kč
Pán se stará
(1x)
Kniha Josefa Prokeše, vyhledávaného kněze, duchovního doprovázejícího, skauta a horolezce, vede čtenáře k novému pohledu na víru.

Pán se stará

203 Kč
Pasáž
Sylva Fischerová - oceňovaná dosud především jako básnířka - se touto knihou zařazuje mezi nejzajímavější české prozaiky současnosti.
Ukázky

Pasáž

159 Kč
Pediatrická propedeutika
(1x)
Třetí, přepracované a rozšířené vydání původní učebnice pediatrické propedeutiky, kterou připravil kolektiv zkušených odborníků z 2. a 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze.

Pediatrická propedeutika

891 Kč
Pláž v noci
(3x)
Krátký ilustrovaný příběh nejen pro děti od Eleny Ferrante, autorky tetralogie Geniální přítelkyně, je svou tematikou propojený s jejím dalším románem Temná dcera.
Ukázky

Pláž v noci

177 Kč
Pokřtěni ohněm
Autor na základě detailní práce s prameny, z nichž ty nejdůležitější zpřístupňuje čtenářům v komentovaném českém překladu, nastiňuje vývoj katarské náboženské kultury a zabývá se i jednotlivými katarskými rituály.

Pokřtěni ohněm

358 Kč
Polygon
Od náboru, výcviku a prvních misí po reálnou práci špiona – autentické a otevřené vzpomínky důstojníka československé rozvědky, jehož kariéra vrcholila v USA v roce 1989.
Ukázky

Polygon

339 Kč
Poslední palác
(3x)
Norman Eisen se v roli amerického velvyslance vrátil do země, z níž jeho matka uprchla před holokaustem. Když se nastěhoval do pražské velvyslanecké rezidence, ke svému překvapení objevil na stěnách pod nábytkem schované svastiky.

Poslední palác

358 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>