Nejprodávanější e-knihy - leden 2020

Notebook pro seniory: Vydání pro Windows 10
Nyní už se nemusíte bát používat notebook, který může na první pohled vypadat hodně komplikovaně. S touto knihou můžete odhalit všechny výhody moderních přenosných počítačů se systémem Windows 10. Naučíte se, jak se vyhnout problémům a případně je bezpečně vyřešit, jak používat internet k hledání informací, zábavě i komunikaci a jak se orientovat v operačním systému.
Ukázky

Notebook pro seniory: Vydání pro Windows 10

199 Kč
O moudré velrybě a další pohádky
Máte rádi dobrodružství a krásné příběhy? Chcete se podívat pod mořskou hladinu nebo do pralesa, potkat tam tajemné tvory a zažít opravdová kouzla? Pak držíte v ruce správnou knížku.
Ukázky

O moudré velrybě a další pohádky

119 Kč
O neplechách v Miami
Další dílo z miamské série odkrývá nové detaily z nám již známého „špitálu“. Nové střípky do mozaiky postav a postaviček doktorů jsou podány tak, jako bychom s nimi v lékařské jídelně zrovna také seděli a nezávazně tlachali.
Ukázky

O neplechách v Miami

119 Kč
Paříž: město lásky
Projděte se po Paříži s jedinečnou knihou, která vás obvod po obvodu provede historií i ulicemi jednoho z nejslavnějších světových měst. Autor s citem pro detail představuje Paříž jako město vášní, lásky, setkávání, naplněných i tragických vztahů na pozadí mnohdy krutých dějinných událostí, které nešetřily obyčejné měšťany, umělce ani královské rody.
Ukázky

Paříž: město lásky

249 Kč
Pozitivní leader
Věděli jste, že pozitivní přístup navyšuje produktivitu až o jednu třetinu? Bývalý prezident evropského Microsoftu, Jan Mühlfeit, shrnul své mnohaleté zkušenosti ve vedení lidí do čtyř kroků.
Ukázky

Pozitivní leader

299 Kč
Prokletá kaple
(2x)
Výborně vystavěný horor o tajemných lidech z nenápadné vsi Medovice, které dostihne pradávná kletba.
Ukázky

Prokletá kaple

150 Kč
Revoluce
(1x)
Příběh se odehrává v Česku v letech 2006-2026 a dokonale zachycuje podivnou dobu, v níž žijeme. Dobu polopravd, lží, manipulace i nenávisti, kde se každý snaží najít své místo. Většina se přizpůsobí, ale najdou se i takoví, kteří hřbet neohnou.
Ukázky

Revoluce

349 Kč
Rok ve Svatojánu
(1x)
Prožijte neobyčejný rok s Evou Francovou, oblíbenou Kuchařkou ze Svatojánu! Naučíte se připravovat chutná a zdravá jídla podle netradičních receptů. Seznámíte se s prastarými zvyky a rituály, které můžete dělat při slunovratu, rovnodennosti nebo na Hromnice.
Ukázky

Rok ve Svatojánu

249 Kč
Sekaná s malinama
Mladá, šťastná a bezstarostná Alice píše erotické romány, zatímco na stárnoucí učitelku češtiny Hedviku dopadají s přibývajícím věkem všechny možné problémy a starosti s manželem, trpícím demencí.
Ukázky

Sekaná s malinama

189 Kč
Sententias 5
Další díl oblíbeného elektronického časopisu Sententias Vám přináší povídky tří velice zajímavých autorů.
Ukázky

Sententias 5

39 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>