Nejprodávanější e-knihy - leden 2020

Prokletá kaple - 20%
(2x)
Výborně vystavěný horor o tajemných lidech z nenápadné vsi Medovice, které dostihne pradávná kletba.
Ukázky

Prokletá kaple

150 Kč
120 Kč
Revoluce - 20%
(1x)
Příběh se odehrává v Česku v letech 2006-2026 a dokonale zachycuje podivnou dobu, v níž žijeme. Dobu polopravd, lží, manipulace i nenávisti, kde se každý snaží najít své místo. Většina se přizpůsobí, ale najdou se i takoví, kteří hřbet neohnou.
Ukázky

Revoluce

349 Kč
279 Kč
Rok ve Svatojánu - 20%
(1x)
Prožijte neobyčejný rok s Evou Francovou, oblíbenou Kuchařkou ze Svatojánu! Naučíte se připravovat chutná a zdravá jídla podle netradičních receptů. Seznámíte se s prastarými zvyky a rituály, které můžete dělat při slunovratu, rovnodennosti nebo na Hromnice.
Ukázky

Rok ve Svatojánu

249 Kč
199 Kč
Sekaná s malinama - 20%
Mladá, šťastná a bezstarostná Alice píše erotické romány, zatímco na stárnoucí učitelku češtiny Hedviku dopadají s přibývajícím věkem všechny možné problémy a starosti s manželem, trpícím demencí.
Ukázky

Sekaná s malinama

189 Kč
151 Kč
Sententias 5
Další díl oblíbeného elektronického časopisu Sententias Vám přináší povídky tří velice zajímavých autorů.
Ukázky

Sententias 5

39 Kč
Sova byla pekařova dcera - 20%
Tato kniha nabízí překvapivé vhledy do vztahů mezi individuačním procesem ženy a stavem jejího těla. Základní hypotézou, kterou autorka přesvědčivě předkládá, je to, že problémy s váhou a příjmem potravy mají často skrytý význam.
Ukázky

Sova byla pekařova dcera

198 Kč
158 Kč
Spirit Animals – Příběhy Velkých strážců - 20%
Vlk Brigan, leopardice Uraza, panda Dží a sokolice Essix – čtyři Padlí. Dávno předtím, než přišli na svět jako spirituální zvířata, obývali divoká zákoutí světa jako Velcí strážci, nejmocnější tvorové v Erdasu.
Ukázky

Spirit Animals – Příběhy Velkých strážců

189 Kč
151 Kč
Stín z času - 20%
Čtvrtým svazkem Stín z času se v nakladatelství Plus uzavírá souborné vydání beletristických spisů jednoho ze zakladatelů moderní fantastické prózy H. P. Lovecrafta. Kniha obsahuje rozsáhlý román V horách šílenství a po něm následují významné povídky z posledního období, mimo jiné Stín nad Innsmouthem, Věc na prahu či Stín z času.
Ukázky

Stín z času

279 Kč
223 Kč
Toulky po Bretani – Průvodce, který vás bude bavit! - 20%
Vydejte se s námi na cestu po Bretani, nejzápadnějším regionu Francie. Objevíme tajemstvím opředené megalitické památky a navštívíme místa, kde hledali inspiraci slavní umělci. Budeme obdivovat stavby, které v jiných částech Francie nenajdeme a poznáme místní legendy, svátky a zvyky.
Ukázky

Toulky po Bretani – Průvodce, který vás bude bavit!

169 Kč
135 Kč
Třpytivá hodina - 20%
(1x)
Novinka od autorky bestselleru Dopisy, které nikdy nečetl! Selina Lennoxová patří ke zlaté mládeži. Její život je nekonečný večírek plný alkoholu a skandálů, který má jediný cíl: vyhnout se nudnému životu, který jí naplánovali rodiče.
Ukázky

Třpytivá hodina

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>