Nejprodávanější tituly - leden 2020

Sedm let v Africe
(1x)
Skutečný příběh přináší čtenářům syrovou výpověď o drsném životě na africkém kontinentu a ukazuje, že i v nejtěžších chvílích si lze zvolit cestu svobody a naplnit své životní poslání.
Ukázky

Sedm let v Africe

312 Kč
Sestřel, hlásím sestřel 2
Pojem stíhací eso se zrodil v létě roku 1915 ve Francii. Byl jím označován letec, který dokázal sestřelit pět a více nepřátelských letadel.

Sestřel, hlásím sestřel 2

225 Kč
Síla moudrosti
(3x)
Síla moudrosti od Evžena Štekla (1921–2001), nejmladšího žáka Fráni Drtikola (1883–1961), byla u nás ve své době bezesporu nejkomplexnějším dílem, které se zabývalo po praktické stránce kundaliní-jógou.

Síla moudrosti

504 Kč
Slavné obrazy: Mistrovská díla v souvislostech
Tato publikace poskytuje vynikající vhled do malířského umění od středověku do současnosti.

Slavné obrazy: Mistrovská díla v souvislostech

629 Kč
Slova z pekla
Možná už je znáte z Instagramu. Slova z pekla monitorují ten nejbizarnější jazykový paskvil, co lidé vypouštějí z úst. Jejich hledáčku neuniknou milovníci kávy,

Slova z pekla

269 Kč
Spánek
Až jednu třetinu svého života strávíme spánkem. Většina z nás spí ale neklidně, často se budí a únavu následně během dne zahání spoustou kofeinu, a to i přesto, že hodiny strávené v posteli zcela zásadně ovlivňují naši náladu.

Spánek

242 Kč
Sport jako teologická výzva
Existuje souvislost mezi sportem a duchovním životem člověka? Autor této knihy ukazuje, že taková souvislost existuje, a podrobně zkoumá, jakými způsoby se mohou tyto dvě zdánlivě naprosto odlišné oblasti prolínat.

Sport jako teologická výzva

268 Kč
Star Trek: Discovery – Nejtěžší chvíle
Během služby na palubě hvězdné lodi Shenzhou je poručík Michael Burnhamová, pozemšťanka vychovaná a vzdělávaná Vulkánci, povýšena na dočasného prvního důstojníka.

Star Trek: Discovery – Nejtěžší chvíle

323 Kč
Sto dětí
Básnická sbírka „Sto dětí“, jejíž součástí je neuvěřitelných sto ilustrací Markéty Prachatické, se nabízí jako balzám na duši každému, kdo v dnešní střemhlavé době ještě někdy sáhne po knize.

Sto dětí

252 Kč
Sto studentských revolucí
Kniha přináší přímá svědectví studentů o událostech 17. listopadu 1989 na Národní třídě, o studenstké stávce, ale také jejich vzpomínky na život za socialismu.

Sto studentských revolucí

801 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>