Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
zdraví a životní styl

Menopauza - 20%
Kniha pro všechny ženy, které se nacházejí v období menopauzy, ale i pro ty, které se tam teprve blíží. Lehkou a laskavou formou nabízí jiný pohled na to, jak si poradit s hormonální bouří, která přechod provází.
zdraví a životní styl
Ukázky

Menopauza

209 Kč
167 Kč
Spojeni jógou - 20%

24 nejzajímavějších osobností české jógy Rozhovory s 24 nejzajímavějšími osobnostmi, které se v ČR jógou zabývají, včetně starší generace, která u nás s jógou začínala.

zdraví a životní styl
Ukázky

Spojeni jógou

249 Kč
199 Kč
Bezezbytková dieta při onemocnění střev - 20%
(2x)
Tato dietní opatření jsou určená nemocným po akutních průjmových stavech a při chronických průjmových onemocněních všeho druhu, pokud nevyžadují ještě jiná zvláštní dietní opatření, dále při syndromu dráždivého tlustého střeva v období průjmů, také u ulcerosní colitidy a Crohnovy nemoci.
zdraví a životní styl
Ukázky

Bezezbytková dieta při onemocnění střev

119 Kč
95 Kč
Kompletní průvodce půstem - 20%
Po celé dlouhé dějiny se lidé postili. Ať z kulturních a náboženských důvodů, nebo jen kvůli neúspěšnému lovu, občasné hladovění bylo tisíce let přirozenou součástí života – až do nedávna...
zdraví a životní styl
Ukázky

Kompletní průvodce půstem

319 Kč
255 Kč
Život samá pohroma - 20%
(5x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
zdraví a životní styl
Ukázky

Život samá pohroma

296 Kč
237 Kč
Průvodce Reiki - 20%
(1x)
Kniha poskytuje kompletní informace o všech třech stupních zasvěcení do starodávného, jednoduchého a zároveň účinného systému léčení, který se lidstvu uchoval v tibetském buddhismu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Průvodce Reiki

129 Kč
103 Kč
Lidství - 20%
(1x)
Kniha navazuje na autorovo dílo Sociální mozek a je určena všem zájemcům o výsledky a směřování soudobé kognitivní a afektivní neurovědy - lékařům, psychologům, právníkům i filozofům.
zdraví a životní styl
Ukázky

Lidství

189 Kč
151 Kč
Jóga pro neohebné muže - 20%
Praktické rady a cvičení pro gaučové sportovce, stárnoucí atlety či jakékoli jiné bytosti, které potřebují být trošku pružnější než právě jsou. Tato kniha přináší zábavný a přátelský pohled na cvičení jógy v pohodlí obýváku.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jóga pro neohebné muže

209 Kč
167 Kč
Lékařská fyziologie - 20%
Učebnice základního medicínského oboru byla po devíti letech aktualizována ve všech svých částech, tak jak si to vyžádal vědecký pokrok.
zdraví a životní styl
Ukázky

Lékařská fyziologie

934 Kč
747 Kč
Játra a jejich léčba - 20%
(1x)
Představte si, že byste se mohli zaměřit na jeden jediný aspekt vašeho zdraví a tím byste ovlivnili všechny ostatní – a zároveň tím i preventivně zabránili rozvinutí zdravotních potíží, o nichž jste ani netušili, že číhají pod povrchem.
zdraví a životní styl
Ukázky

Játra a jejich léčba

509 Kč
407 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 82 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>