Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2020
zdraví a životní styl

Zachraňte své střevo - 11%
Tato kniha je dlouhý příběh...
zdraví a životní styl

Zachraňte své střevo

536 Kč
476 Kč
Myslet srdcem - 11%
(6x)
Když Jitka onemocní vážnou autoimunitní nemocí, řeší to neortodoxně. Místo lékařů poslechne hlas svého srdce, který ji nabádá ukončit dlouholetý partnerský vztah, opustit domov a odjet sama do Latinské Ameriky.
zdraví a životní styl

Myslet srdcem

314 Kč
279 Kč
Královna děsu aneb Panická porucha - 11%
(2x)
Panika není slabost – je to nemoc a dá se léčit. Panická porucha přichází bez výstrahy a postihuje lidi různých povah i profesí, kteří ji zprvu považují za příznak jiných chorob.
zdraví a životní styl
Ukázky

Královna děsu aneb Panická porucha

269 Kč
239 Kč
Proč nemůžeme spát - 11%
Autor nepromlouvá pouze ke třetině populace, která trpí nedostatkem spánku, ale svým výkladem oslovuje čtenáře se zájmem o to, jak společnost a civilizace mění naše mysli a těla.
zdraví a životní styl

Proč nemůžeme spát

260 Kč
231 Kč
Jíme zdravě každý den - 11%
Jíst zdravěji a ještě si pochutnat? Není to žádná věda! A jde to i úsporně. Vařte s Jíme zdravě jednoduše, hravě a do 30 minut. V novém vydání nejpopulárnější kuchařky od Jíme zdravě na vás čeká 120 receptů řazených podle druhu jídla.
zdraví a životní styl

Jíme zdravě každý den

359 Kč
319 Kč
Síla přírodní fermentace - 11%
Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
zdraví a životní styl

Síla přírodní fermentace

359 Kč
319 Kč
Lehká kuchyně - 11%
(4x)
„Celý život jsem na dietě a vlastně nevím na jaké. Mám nadváhu prolínající se s obezitou a strašnou chuť s tím něco udělat. Nejde ale o dietu, která jednou skončí, jde o způsob, jak to vyřešit z gruntu."
zdraví a životní styl
Ukázky

Lehká kuchyně

413 Kč
367 Kč
Hojnost - 11%
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů
zdraví a životní styl

Hojnost

449 Kč
399 Kč
Tvoje imunita je tvůj nejlepší lékař - 11%
V této knize se seznámíte s tím, jak imunitní systém funguje, s faktory, které jej oslabují, a především s možnostmi, jak je aktivně ovlivnit.
zdraví a životní styl

Tvoje imunita je tvůj nejlepší lékař

242 Kč
215 Kč
Cukrfree - 11%
(3x)
Zkuste život bez cukru! Je sladký! Účelem této kuchařky napsané známou blogerkou není jen inspirace novými a pro některé i netradičními recepty a ingrediencemi.
zdraví a životní styl

Cukrfree

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 242 položek
<< < 1 2 3 4 .. 25 > >>