Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2020

Mycelium V: Hlasy a hvězdy
(7x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš-šád, velekněz z Rekeghu.

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

494 Kč
Oběť 2117
(5x)
V osmém dílu detektivní řady o oddělení Q autor odhaluje Asadovu pohnutou minulost.

Oběť 2117

350 Kč
Osmanský tábor
Historický román zavádí čtenáře na cestu do Uher v polovině 16. století na území ovládané Osmany. Královna Anna vysílá písaře Jiřího Adama z Dobrodína na nebezpečnou a diskrétní misi.

Osmanský tábor

269 Kč
Prašina - Černý merkurit
(3x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.

Prašina - Černý merkurit

359 Kč
Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii
(1x)
Po dvojici bestsellerů přichází princ Ládík s další knihou – tentokrát o cestě do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu.

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

296 Kč
Vražda na faře
(2x)
Kdo je vinen z vraždy plukovníka Protheroea? Muž, kterého nikdo neměl rád, naposledy vydechl na faře ve vesničce St. Mary Mead. Násilná smrt vyvolá řadu otázek a podezření ulpí na sedmi místních. Kdo z nich měl skutečně motiv k vraždě?

Vražda na faře

269 Kč
Vztahy bez stížností
(2x)
Audio verze dalšího bestselleru Willa Bowena. Tím, že si stěžujeme, vytváříme mezi sebou určité spojení. Je snadné si společně zanadávat a přidat se ke všeobecné rozmrzelosti.

Vztahy bez stížností

206 Kč
Jak vycvičit draka
Jak se stát největším vikingským hrdinou všech dob? Můžete se jím prostě narodit. Může vám to zákulisními intrikami zařídit vaše babička. Nebo se k tomu můžete dopracovat vlastní pílí jako Škyťák Šelmovská Štika III..

Jak vycvičit draka

242 Kč
Báječný krámek s čokoládou
(3x)
Třicetiletá Anna pracuje v továrně na čokoládu na severu Anglie. Po úrazu se v nemocnici setkává se svou bývalou učitelkou francouzštiny Claire a obě ženy se spřátelí. Anna přichází o práci a zdrceně přemýšlí, co bude dál. Je tady ovšem Claire.....
Ukázky

Báječný krámek s čokoládou

359 Kč
Couchsurfing v Rusku
Co je propaganda a co je skutečnost? O žádné části zeměkoule nepanují tak zmatené a rozporuplné informace jako o Rusku. V tom případě pomůže jediné: vyrazit na cestu a udělat si svůj vlastní obrázek.

Couchsurfing v Rusku

251 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 209 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 21 > >>