Nejprodávanější tituly - únor 2020

Husitská kronika
(1x)
Kronika augustiniána-kanovníka Ondřeje z Řezna (1380–1438) představuje jeden z nejbarvitějších protihusitsky zaměřených textů. Autor v něm, především formou historek a karikatur, líčí počátky husitství a husitských válek.

Husitská kronika

295 Kč
Jsi bez hranic
Chcete se cítit svobodní a naplnění v každém dni? Být zářiví a zdraví v každém věku? Žít s lehkostí a v blahobytu? Můžete. Je to daleko jednodušší, než jste se naučili věřit.

Jsi bez hranic

179 Kč
Kolem Jakuba
(4x)
Pozoruhodná povídková sbírka je svérázným autorským příspěvkem k věčnému literárnímu tématu malého člověka ve víru velkých dějin, příběhy konkrétních jednotlivců na pozadí dějinných zlomů a společenských přeměn....
Ukázky

Kolem Jakuba

232 Kč
Křesťan – kritik – básník
(2x)
Rozsáhlý výbor z esejistiky a publicistiky Thomase Stearnse Eliota poskytne reprezentativní průřez jeho kritickými a interpretačními úvahami k evropské literatuře od Vergilia přes Shakespeara až po Dickense, Joyce, Ezru Pounda a Djunu Barnesovou.

Křesťan – kritik – básník

448 Kč
Rudý Zeman
(6x)
Rudý Zeman je opět příběhem novinářského pátrání, které jde do hloubky zásadních politických etap Miloše Zemana a jeho vztahů.

Rudý Zeman

314 Kč
Skryté karty
(3x)
Na elitní soukromé škole Heathcrest dojde k tragickému úmrtí třináctileté žákyně.

Skryté karty

359 Kč
Počátek
(8x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
Ukázky

Počátek

448 Kč
Aristokratka na koni
(8x)
Pokračování úspěšných knih Poslední aristokratka a Aristokratka ve varu.
Ukázky

Aristokratka na koni

233 Kč
Křesťanský zápas o českou věc
Petr Placák ve své práci, založené na rozsáhlém archivním výzkumu, nastínil peripetie, obtíže či kontroverze, které provázely vznik a působení organizace Opus bonum v čele s opatem Anastázem Opaskem v rozjitřeném prostředí exilu.

Křesťanský zápas o českou věc

295 Kč
Outsider
(2x)
Když je v městském parku zavražděn jedenáctiletý chlapec, spolehliví očití svědci bez váhání označí za viníka oblíbeného trenéra Terryho Maitlanda. Důkazy DNA a otisky prstů potvrzují, že zločin byl spáchán tímto rodinou milovaným mužem.

Outsider

441 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>