Nejprodávanější knihy - únor 2020

Jíme zdravě po celý rok:  Jaro,  Léto,  Podzim,  Zima
Po třech kuchařských bestsellerech Jíme zdravě jsme se rozhodli vrátit k úplným základům a začali čerpat inspiraci z ryze českých surovin, které jsou typické pro každé roční období a nemusí k nám putovat přes půlku zeměkoule.

Jíme zdravě po celý rok: Jaro, Léto, Podzim, Zima

449 Kč
Jistebnický kancionál. 2. svazek - Cantionale
Jistebnický kancionál je všeobecně znám jako nejstarší doklad celé řady duchovních a světských písní.

Jistebnický kancionál. 2. svazek - Cantionale

441 Kč
Jízda v levém pruhu - rozhovor s Jožinem Valentou
Svůj první knižní rozhovor poskytl Marek Vácha svému příteli, bývalému studentu a vedoucímu táborů pro mládež Jožinu Valentovi.

Jízda v levém pruhu - rozhovor s Jožinem Valentou

241 Kč
Jizerské hory 4 - O historii a umění do roku 1813
Po třech dílech věnovaných Jizerským horám především z přírodovědného a ochranářského hlediska vychází první z plánovaných svazků zabývajících se historií a kulturou. Naše pohoří a jeho okolí začalo být osídlováno poměrně pozdě až ve 13. století.

Jizerské hory 4 - O historii a umění do roku 1813

1 800 Kč
Josef Dobrovský
Monografie Josefa Dobrovského.

Josef Dobrovský

122 Kč
Kacířův kancionál
(12x)
Kniha ilustrovaných textů legendární cross-overové kapely Insania komentovaných historickými postavami od antických i moderních filosofů a duchovních revolucionářů přes mediální ikony, vrahy a nechvalně známé dobové figury.
Ukázky

Kacířův kancionál

1 169 Kč
Kancléřem tří prezidentů
Vzpomínky Jiřího Nováka na svého otce Ladislava Nováka. Ve své době se jméno Dr. Ladislav Novák objevovalo na předních stránkách novin a časopisů. Vykonával funkci vedoucího Kanceláře prezidenta republiky třem prezidentům.

Kancléřem tří prezidentů

89 Kč
Karel žije dál...
Autoři knihy, která vznikala od roku 2016, vidí Karla Gotta také jako muže velice interesantního, opravdového gentlemana, člověka pracovitého a zásadového a veskrze slušného.Představují ho zejména prostřednictvím vzpomínek a zážitků jeho přátel.

Karel žije dál...

314 Kč
Kařut a Řabach
Nejen u nás, i na planetě Praminda má velkou důležitost hláska Ř. Dvojčata Kařut a Řabach si musejí pohlídat nejen ji, ale také jeden druhého.

Kařut a Řabach

315 Kč
Každému jeho Izrael
Autorka, jejíž otec byl Žid, vypráví pozoruhodné příběhy tří reálných lidí, kteří byli Židé, narodili se a kus svého života prožili v bývalém Československu, a všichni z něj následně odešli.

Každému jeho Izrael

251 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>