Nejprodávanější knihy - únor 2020

Komiks Jirka Král 2
Pokračování výběru toho nejlepšího z komiksů JIRKA.

Komiks Jirka Král 2

359 Kč
Kompletní průvodce čínským horoskopem
(1x)
Jaký partner se pro vás hodí nejlépe? A které zaměstnání či profese vám sedí? To vše vám může ukázat čínský horoskop neboli také Sheng Xiao, jehož základem je dvanáctiletý cyklus. Každý rok tohoto cyklu se vztahuje ke znamení určitého zvířete.

Kompletní průvodce čínským horoskopem

232 Kč
Kondiční příprava dětí a mládeže
Populárně napsaná kniha je zaměřena na kondiční přípravu dětí a mládeže s využitím moderních pomůcek a tréninkových prostředků. Více než 180 efektivních cvičení, ilustrovaných na fotografiích, se stane inspirací pro trénink mladých sportovců....

Kondiční příprava dětí a mládeže

224 Kč
Kontexty 6/2019
(1x)
Časopis o kultuře a společnosti.

Kontexty 6/2019

108 Kč
Korporace
(1x)
KORPORAC€ je kvazi-dystopický thriller prošpikovaný akcí, napětím, dějovými zvraty a filozofickými proklamacemi samozvaných mesiášů.

Korporace

269 Kč
Krasojezdkyně
(1x)
Krasojezdkyně je novela o touze realizovat dívčí sny navzdory totalitní době; je to oslava dívčího přátelství a hořké přiznání, že touha po moci může zničit jakýkoliv vztah.

Krasojezdkyně

178 Kč
Krvavé jahody
(7x)
Krvavé jahody vypraví děsivé svědectví Věry Sosnarové deportované ve čtrnácti letech spolu s devítiletou sestrou Naďou a jejich ruskou matkou – petrohradskou emigrantkou Ljubou Mělkinovou – z Brna do Sovětského svazu.

Krvavé jahody

260 Kč
Krysy Jejího Veličenstva
(2x)
Vtipná a alarmující zpráva o Británii za časů brexitu.

Krysy Jejího Veličenstva

314 Kč
Kukuchařka
(1x)
Zvídavý kukaččí kluk Kukku má spoustu otázek, a navíc pořád hlad, a tak se vydal do světa na průzkum. Po cestě ochutnával, co se dalo, až se nakonec vrátil se sbírkou svých nejoblíbenějších receptů. Všechny mají jedno společné – jsou tak jednoduché.

Kukuchařka

270 Kč
Kulihrášek a Budulínek
(1x)
Dvojitá kniha a tudíž i dvojitá porce výpravně ilustrovaných pohádek pro děti. Vedle klasické lidové pohádky o neposlušném Budulínkovi se děti setkávají i s malým, ale chytrým Kulihráškem, který nejen dokáže tatínkovi donést na pole těžký oběd...

Kulihrášek a Budulínek

224 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>