Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
sport a fitness

Cvičení pro zdravá záda - anatomie - 20%
Kompletní program pro prevenci potíží a zlepšení zdravotního stavu zad, který obsahuje cvičení, jež pomáhají protahovat, posilovat a zpevňovat zádové svalstvo – od hlavy až po kostrč.
sport a fitness
Ukázky

Cvičení pro zdravá záda - anatomie

339 Kč
271 Kč
Didaktika plavání - 20%
Publikace, kterou připravil kolektiv autorů z katedry plaveckých sportů Fakulty tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy, je určena pro posluchače studijních oborů tělesná výchova a sport a pro zájemce o plaveckou výuku.
sport a fitness
Ukázky

Didaktika plavání

230 Kč
184 Kč
Emil Běžec - 20%
(2x)

Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka. Vypráví o jeho dětství v početné rodině, o mládí v baťovském Zlíně, o době, kdy se u nás rodil běžecký sport…

sport a fitness
Ukázky

Emil Běžec

279 Kč
223 Kč
Kondiční příprava dětí a mládeže - 20%
Populárně napsaná kniha je zaměřena na kondiční přípravu dětí a mládeže s využitím moderních pomůcek a tréninkových prostředků. Více než 180 efektivních cvičení, ilustrovaných na fotografiích, se stane inspirací pro trénink mladých sportovců....
sport a fitness
Ukázky

Kondiční příprava dětí a mládeže

212 Kč
170 Kč
Německo-český a česko-německý sportovní slovník - 20%
Německo-český a česko-německý sportovní slovník je rozsáhlou databází termínů z oblasti sportu a dalších s ním úzce souvisejících oborů.
sport a fitness
Ukázky

Německo-český a česko-německý sportovní slovník

170 Kč
136 Kč
Pohádkové cvičení nejen pro předškoláky - 20%
Autorka, zkušená cvičitelka předškoláků a mladších školáků připravila praktické ukázky cvičebních jednotek a pohybových her, ve kterých jsou jednotlivá cvičení a hry popsány a doplněny roztomilými názornými obrázky..
sport a fitness
Ukázky

Pohádkové cvičení nejen pro předškoláky

169 Kč
135 Kč
Záda, která cvičí, nebolí - 20%
(1x)
Vzhledem k sedavému životnímu stylu se dnes bolest zad stala skutečným problémem, neřkuli civilizační chorobou. Nezbývá než pomoci si osvědčeným prostředkem – speciálním cvičením. K tomu nám pomůže brožurka cviků podle osvědčené metody paní Mojžíšové, kterou sestavila zkušená fyzioterapeutka dr. Simona Sedláková.
sport a fitness
Ukázky

Záda, která cvičí, nebolí

119 Kč
95 Kč
Kondiční trénink ve sportovních hrách - 20%
Kniha je určena především trenérům týmů různých výkonnostních úrovní sportovních her, sportovcům a studentům tělovýchovných fakult i sportovních kurzů.
sport a fitness
Ukázky

Kondiční trénink ve sportovních hrách

203 Kč
162 Kč
Můj dlouhý běh - 20%
Druhé, rozšířené vydání úspěšné knihy. Ikona českého ultramaratonu Daniel Orálek (1970) v ní vypráví o touze objevit svoje limity a pokusit se dostat za ně, bolesti, dřině a pochybnostem navzdory.
sport a fitness
Ukázky

Můj dlouhý běh

169 Kč
135 Kč
Příběhy Corsa rosa - 20%
(1x)
Kniha volně navazuje na Příběhy Staré dámy. Tentokrát se zaměřujeme na druhý z tria slavných třítýdenních závodů – Giro d’Italia.
sport a fitness
Ukázky

Příběhy Corsa rosa

359 Kč
287 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 55 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>