Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2020

Divadlo světla - 58%
(3x)
Barokní Praha, počátek 18. století. Slávek je jediným dítětem stavebního mistra, který pracuje pro význačné architekty. Slávkova rodina přežije mor a před ním samotným se otevírá nadějná budoucnost, pak ho však málem připraví o život střet s kočárem.

Divadlo světla

238 Kč
99 Kč
Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka - 11%
(10x)
Navzdory názvu se čtenář v knize nedočká násilí ani krvavých scén, natož vraždy. Jediným utrpením jsou skřípnuté ploténky a ulámané umělé nehty. Čtvrtý díl úspěšné série humoristických románů o „poslední aristokratce“.
Ukázky

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka

233 Kč
207 Kč
Houbařka - 11%
(9x)
Román Houbařka je příběh předem neúspěšného pokusu utéct traumatu.
Ukázky

Houbařka

359 Kč
319 Kč
Magické dítě - 11%

Klasické dílo, které hluboce zpochybnilo panující názory na porodní praxi, rodičovství a vzdělávání dětí. Jeho odvážné myšlenky o tom, jak západní společnost děti poškozuje a jak bychom o ně i o sebe mohli pečovat lépe.

Magické dítě

313 Kč
278 Kč
Města - 28%
(1x)
Vypravěč knihy slíbí manželce svého dávného přítele Štěpána, že se ve Stockholmu pokusí najít záhadný fialový flash disk, který Štěpána podivnou hrou náhody uvrhl do stavu duševní trýzně a který jediný může jeho zoufalství utišit.
Ukázky

Města

399 Kč
288 Kč
Mimoprostor a základy moderní fyziky - 11%
(1x)
Mnozí lidé si možná myslí, že ty největší zázraky najdou ve světě pohádek. Existuje ale svět, kde se dějí věci mnohem méně uvěřitelné a ve srovnání s nímž blednou i ty nejbujnější výplody lidské fantazie.
Ukázky

Mimoprostor a základy moderní fyziky

323 Kč
287 Kč
Tajemství a mravy - 11%
Soubor přednášek a esejů věhlasné jižanské prozaičky Flannery O’Connorové, který po její smrti sestavili její přátelé Robert a Sally Fitzgeraldovi, působí i dnes jako pronikavá sonda odhalující nešvary spisovatelů, čtenářů i učitelů literatury.

Tajemství a mravy

232 Kč
206 Kč
Taková normální kuchařka - 11%
(1x)
Už dlouho jsem chtěl udělat kuchařku z obyčejných jídel a surovin pro každého - Takovou normální kuchařku s recepty, které nejsou složité, netrvají dlouho a nákup surovin na jejich přípravu se dá uskutečnit pohodlně v každém běžném obchodě a finančně vás neskolí.

Taková normální kuchařka

413 Kč
367 Kč
Jaro - 6%
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.

Jaro

239 Kč
224 Kč
Hemživý chaos a jiné příběhy - 11%
Mezi Lovecraftovy nejzajímavější práce patří povídky z období, kdy byl trýznivou finanční situací nucen psát pro jiné, ať už jako utajený, anonymní autor, přepisovatel nebo přiznaný spolutvůrce…

Hemživý chaos a jiné příběhy

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>