Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2020

Města
(1x)
Vypravěč knihy slíbí manželce svého dávného přítele Štěpána, že se ve Stockholmu pokusí najít záhadný fialový flash disk, který Štěpána podivnou hrou náhody uvrhl do stavu duševní trýzně a který jediný může jeho zoufalství utišit.
Ukázky

Města

449 Kč
Mimoprostor a základy moderní fyziky
(1x)
Mnozí lidé si možná myslí, že ty největší zázraky najdou ve světě pohádek. Existuje ale svět, kde se dějí věci mnohem méně uvěřitelné a ve srovnání s nímž blednou i ty nejbujnější výplody lidské fantazie.
Ukázky

Mimoprostor a základy moderní fyziky

323 Kč
Tajemství a mravy
Soubor přednášek a esejů věhlasné jižanské prozaičky Flannery O’Connorové, který po její smrti sestavili její přátelé Robert a Sally Fitzgeraldovi, působí i dnes jako pronikavá sonda odhalující nešvary spisovatelů, čtenářů i učitelů literatury.

Tajemství a mravy

232 Kč
Jaro
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.

Jaro

254 Kč
Hemživý chaos a jiné příběhy
Mezi Lovecraftovy nejzajímavější práce patří povídky z období, kdy byl trýznivou finanční situací nucen psát pro jiné, ať už jako utajený, anonymní autor, přepisovatel nebo přiznaný spolutvůrce…

Hemživý chaos a jiné příběhy

358 Kč
Ženy bez slitování
(2x)
Tři mrtví manželé = tři osvobozené ženy? Ingrid se vzdala slibně rozjeté kariéry, aby podpořila svého manžela.
Ukázky

Ženy bez slitování

224 Kč
Hornické vdovy
(3x)
Víte, jaký je to pocit, když vám ze dne na den nepřijde domů manžel? Představte si, že vám odejde do práce zdravý člověk, že už nikdy nepřijde, že vás nikdy nepohladí, že se nikdy nepomilujete, že vás nechytne za ruku…
Ukázky

Hornické vdovy

305 Kč
Chirurg
(16x)
Kariéra špičkového odborníka na pražské klinice předčasně skončila kvůli jednomu karambolu s alkoholem a následky teď musí nést nejen on, ale i jeho věčně nespokojená žena a dospívající děti.
Ukázky

Chirurg

359 Kč
Máme na vybranou
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.

Máme na vybranou

359 Kč
Sto devětadevadesát schodů
(4x)
Dvě novely autora světového bestselleru Kvítek karmínový a bílý.

Sto devětadevadesát schodů

223 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>