Nejprodávanější e-knihy - březen 2020

Milostná růže
Milostná růže pojednává o zprvu nevinném hraběcím synovi, který je svými bratranci zasvěcován do erotických radovánek a který se následně rozhodne vytvořit si vlastní harém na svém bretaňském zámku.
Ukázky

Milostná růže

50 Kč
Nebe pod Berlínem
(8x)
Novela nastupující hvězdy českého literárního rybníku obsahuje lehce magické cool-příběhy z podzemí Berlína. Autor za svůj debut získal Cenu Jiřího Ortena 2002. Kniha byla oceněna jako Nejkrásnější kniha roku 2003 v kategorii beletrie.
Ukázky

Nebe pod Berlínem

145 Kč
Nejspanilejší ze všech bohů
Jsme plně svobodní, částečně, anebo je naše svoboda jenom zdánlivá, zatímco každý náš čin je okem řetězu příčin a důsledků? Otázka svobodné vůle zaměstnává teology, filozofy, psychology i právníky tisíce let.
Ukázky

Nejspanilejší ze všech bohů

140 Kč
Nepolapitelný subjekt
Filosofická kniha chce být především zaujatým politickým zákrokem v palčivé otázce, jak přetvořit levicový, antikapitalistický projekt ve věku globálního kapitalismu a jeho ideologického přívěsku, liberálně-demokratického multikulturalismu.
Ukázky

Nepolapitelný subjekt

290 Kč
Orbis Sensualium Pictus
(1x)
Po více než dvaceti letech opět vychází jedinečné dílo Jana Amose Komenského – ORBIS SENSUALIUM PICTUS (Svět v obrazech), které by nemělo chybět v žádné rodinné i školní knihovně. .
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

149 Kč
Pražský hřbitov
(27x)
Román Umberta Eca, v němž vystupuje řada historických postav (mj. S. Freud, A. Dumas) líčí na pozadí událostí 19. století vznik fiktivního konspiračního plánu, který začal žít vlastním životem. El. verze bez obrázků.
Ukázky

Pražský hřbitov

199 Kč
Regional anatomy
Publikace vznikla jako základní učební text pro zahraniční studenty na lékařských fakultách v České republice. Obsahuje topografickou anatomii lidského těla, které je členěno na jednotlivé krajiny podle klinických a praktických potřeb.
Ukázky

Regional anatomy

300 Kč
Sněhulák
(53x)
Sedmá kniha volné série krimirománů, jejichž hrdinou je komisař Harry Hole. Vyšetřování je tentokrát ještě napínavější než obvykle a pro Harryho o to složitější, že se silně dotýká jeho nové kolegyně i jedné velice blízké osoby.
Ukázky

Sněhulák

319 Kč
Sociální pedagogika
Kniha se zaměřuje zejména na oblasti, jako je vliv prostředí a výchovy, sleduje dále rozmanitost výchovných vlivů jednotlivých sociálních prostředí a koncentruje se na některé činnosti, v nichž se realizuje sociálně pedagogická praxe.
Ukázky

Sociální pedagogika

254 Kč
Šetři se, Einsteine!
(8x)
Inspirativní a zábavná kniha vás provede technikami, které vám pomohou obnovit netušenou kapacitu vaší paměti. Po přečtení této knihy už nikdy nebudete tupě stát před ledničkou a ptát se sami sebe, pro co jste to vlastně šli.
Ukázky

Šetři se, Einsteine!

199 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>