Nejprodávanější e-knihy - duben 2020

Šifra mistra Leonarda
(5x)
Vražedné tajemství zakódované do nejznámějšího Leonardova obrazu sahá až do dnešních dnů… Ve hře není nic menšího než svatý grál!
Ukázky

Šifra mistra Leonarda

198 Kč
Žena v kleci
(24x)
První případ komisaře Morka z oddělení Q. Neobyčejně poutavý thriller o bezbranné ženě, která musí snášet utrpení, o jednom paličatém kriminalistovi a o pachateli, který nezná slitování. Napínavé čtení, a zároveň sonda do temných hlubin lidské duše.
Ukázky

Žena v kleci

179 Kč
Darda
(10x)
Po bestselerech Hrdý Budžes (jenž se proslavil také jako činohra s vynikající Barborou Hrzánovou v hlavní roli) a Oněgin byl Rusák (v divadelní režii Jana Borny) přichází závěrečná část autorčiny volné trilogie Darda.
Ukázky

Darda

170 Kč
Konflikt světů a svět konfliktů
Publikace se zabývá problémy a konflikty současného světa v širším záběru a kontextu témat.
Ukázky

Konflikt světů a svět konfliktů

69 Kč
Lord Mord
(8x)
Román se odehrává v Praze před koncem 19. století a sleduje osudy lehkomyslného, zhýralého a zchudlého hraběte Arca, jemuž příchod moderní doby sebral jeho nejmilejší hračky - ženy, a nabídl zábavu novou: heroin.
Ukázky

Lord Mord

148 Kč
Možná, možná ne
Kniha povídek, završující jedno autorovo tvůrčí období.
Ukázky

Možná, možná ne

98 Kč
Občanský průkaz
(2x)
Autor vzpomíná na léta, kdy se i cesta s odpadky do popelnice, bez občanského průkazu mohla stát osudovou. Volně inspirován Stendhalem dělí policisty, kteří nám znepříjemňovali život, na švestkově modré, zelené, neviditelné a ty ostatní.
Ukázky

Občanský průkaz

129 Kč
Pravidla směšného chování
(7x)
Próza volně navazuje na novelu O rodičích a dětech. Jde o tři vzájemně provázané hořce ironické povídky."Tahle knížka se Haklovi skutečně povedla - je to nejlepší z letošních českých próz.", A. Horáčková, MF Dnes
Ukázky

Pravidla směšného chování

148 Kč
Prázdné ulice
Tato kniha o hledání je vystavěna na půdorysu detektivního románu. Na počátku vypravěč nalezne při procházce okrajem města těžko definovatelnou věc. Vzápětí se začínají vynořovat nečekané souvislosti ... Román získal Cenu Jaroslava Seiferta 2005.
Ukázky

Prázdné ulice

215 Kč
Příběhy Tóry
(3x)
Kniha Příběhy Tóry (patnáct biblických zamyšlení) Jana Diveckého přibližuje čtenářům základní příběhy Starého zákona s výkladem nejvýznamnějších židovských rabínů-komentátorů.
Ukázky

Příběhy Tóry

89 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100