Nejprodávanější tituly - duben 2020

Hovory k sobě
(8x)
Hovory k sobě patří k nejúspěšnějším titulům Antické knihovny, v klasickém překladu Rudolfa Kuthana zde vycházejí již potřetí.

Hovory k sobě

239 Kč
Kočka a čert
(1x)
Jediná kniha Jamese Joyce určená dětem Kočka a čert vypráví o městečku na břehu Loiry rozděleném řekou na dvě části, které však nemá žádný most a občané městečka si ho ani neumějí postavit.

Kočka a čert

178 Kč
Příšerné příběhy z Černé lodi
(8x)
Autor úspěšné knihy Příšerné příběhy strýce Montaguea přichází s další sbírkou strašidelných historek pro mladé i starší čtenáře. Tentokrát je vypravěčem mladý námořník, který se uprostřed bouřlivé noci objeví v málo navštěvované krčmě.

Příšerné příběhy z Černé lodi

211 Kč
Wolf Hall
(8x)
Kniha je tím, co je v dnešní době vzácností - je to klasický, mnohovrstevnatý román s barvitě vylíčenými postavami, zachycující v plné šíři celé jedno historické období. V roce 2009 získala prestižní literární cenu Booker prize.

Wolf Hall

423 Kč
Digitální pevnost
(8x)
Digitální thriller od autora bestselleru Šifra mistra Leonarda. Jeho děj se točí kolem složitého počítačového kódu.

Digitální pevnost

381 Kč
Já jsem hlad
(2x)
Příběh o zápasu s mentální anorexií, hledání, cestě a návratu k ženské duši.

Já jsem hlad

224 Kč
Dusím se ve vlastní šťávě
(1x)
Autorčin poslední román, který vyšel v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal. Líčí život s druhým manželem Donem a dvěma pubertálními dcerami, který trávili na překrásném, ale obtížně dostupném ostrově Vashon.

Dusím se ve vlastní šťávě

236 Kč
Zvířata
(1x)
Encyklopedie pro děti od 7 let zahrnuje výběr živočichů různých skupin, žijících na souši, ve vodě i ve vzduchu.

Zvířata

219 Kč
Narcis a Goldmund
(5x)
Nové, samostatné vydání lyrizovaného románu z roku 1930. Ústřední dvojice postav této knihy symbolizuje základní antinomii Hessova díla: protiklad člověka duchovního a člověka smyslového.

Narcis a Goldmund

253 Kč
Špinavé ruce
(3x)
Profesor chirurgie z Yaleovy univerzity a autor několika populárně naučných publikací ve své knize předkládá šokující příběh jedné z nejostudnějších epizod historie lékařské vědy.

Špinavé ruce

178 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>