Nejprodávanější tituly - duben 2020

Heroes
(1x)
Rozsáhlá monografie jednoho z nejvýraznějších současných českých fotografů, který se, jako jeden z mála, dokázal prosadit na mezinárodní scéně. Kniha získala hlavní cenu v soutěži fotografických publikací východní a střední Evropy v roce 2004.

Heroes

723 Kč
Hrdý Budžes
(14x)
Prvními roky husákovské normalizace nás v této knize provází žákyně druhé třídy ZDŠ v Ničíně Helenka Součková. Kniha si získala mnoho čtenářů také díky úspěšnému divadelnímu zpracování.

Hrdý Budžes

224 Kč
Teorie spolehlivosti
(3x)
Druhé rozšířené vydání rozsáhlé knihy krátkých prozaických textů, deníkových záznamů, komentářů, záznamů snů a glos básníka Ivana Diviše

Teorie spolehlivosti

493 Kč
Jeden den v odpoledni světa
Saroyanův román z roku 1964, vykresluje příběh muže, který hledá smíření se svým vlastním soumrakem.

Jeden den v odpoledni světa

178 Kč
Dva roky prázdnin
Kniha patří do unikátní kolekce verneovek, kterou Naše nakladatelství pro své čtenáře nachystalo v edici 1400.

Dva roky prázdnin

269 Kč
Přísně tajné skandály
Když se přihodí nějaká ostuda, aktéři se s ní obvykle moc nešíří. Když se stane skandál, aktéři se ho snaží ututlat stůj co stůj. Zamést veškeré stopy je ale daleko těžší. A tak je naše historie plná příběhů, které jsme neměli znát.

Přísně tajné skandály

305 Kč
Jsou světla, která nevidíme
(13x)
Marie-Laure prožívá s milujícím otcem spokojené dětství v Paříži. Život ji však postaví před první těžkou zkoušku, když v raném věku oslepne. Tehdy ještě netuší, že má před sebou další, mnohem obtížnější zkoušky.

Jsou světla, která nevidíme

404 Kč
Librarian of Auschwitz
(4x)
The Librarian of Auschwitz is ideal for readers of The Tattooist of Auschwitz and The Choice, this graphic novel is the story of the smallest library in the world - and the most dangerous.

Librarian of Auschwitz

476 Kč
Mrtvá v knihovně
(1x)
Klenot klasické detektivní prózy od nejprodávanější spisovatelky všech dob. V knihovně domu manželů Bantryových ze St. Mary Mead nalezla služebná mrtvolu mladé ženy.

Mrtvá v knihovně

314 Kč
Mycelium IV: Vidění
(2x)
Když se össenská Loď vynoří z R-A prostoru mrtvá, pro Össeany je to důvod ke smutečním obřadům – a pro Pozemšťany drama. Členové posádky, kteří katastrofu přežili, mají být obětováni.
Ukázky

Mycelium IV: Vidění

538 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>